10 důvodů, proč si nabrnknout zajíčka

žena, muž
Zdroj: Freepik.com

Líbí se vám spíše starší muži? Máte ráda zkušené matadory? Tak byste to měla rychle změnit! Sbalte zajíčka, vyzkoušejte mladé maso a rozhodně toho nebudete litovat!

Jana Jánská
Jana Jánská 28. 03. 2018 20:06

Nikde není dáno, jak mají být partneři staří. Doba, kdy by měl být muž starší než žena, je dávno pryč. S mladíkem si totiž užijete mnohem více než se starochem. A zajíčka si navíc můžete vycvičit a rozhodně má větší výdrž.

1. Rozhodně s ním nebudete muset řešit jeho hysterické bejvalky nebo alimenty. Nebude mít až tak bujarou minulost.

2. Se zajíčkem omládnete. Vrátíte se s ním zpátky do minulosti, do let, kdy jste nemusela nic řešit a jen si užívala života.

3. Zajíčka si rozhodně nevšimnete kvůli jeho tučnému kontu, ale spíše díky jeho sexy tělu. Sice vás nevezme na drahé večeře, ale dát si "hambáče" v parku má také něco do sebe.

4. Nebude vám jen slibovat, jaký je  posteli, ale bude konat. O sexu tedy nebudete jen mluvit, ale budete si ho užívat. Rozhodně bude mít výdrž, a že by neměl erekci, u něj opravdu nehrozí.

5. Budete se vedle něj cítit mladá a budete vědět, co právě frčí. Ať už to bude muzika nebo otevření nového klubu, budete mít přehled.

6. Rozhodně se s ním nebudete nudit. Nebude vzpomínat na svoje mládí a vykládat vám "když jsem byl mladý". On totiž mladý je. Vy chcete někoho, kdo žije přítomností a to takový zajíček opravdu žije.

7. Nemusíte se bát, že by měl špatnou náladu. Bude pořád dobře naladěný, protože ho bude bavit, na co sáhne. Takže žádný zapšklý, věčně otrávený dědek.

8. Nebudete se muset starat o jeho děti z prvního manželství nebo se nebudete trápit tím, že byste byla milenkou a musel trávit večer s manželkou místo s vámi.

9. Když vás přestane zajíček bavit a pustíte ho k vodě, nemusíte mít obavy, že vám bude psát sebevražedné smsky a vydírat vás. Další den se otřepe a zase sbalí nějakou kočičku.

10. Můžete si jím být opravdu jistá. A že by vás podváděl, opravdu nehrozí. Když už si vybral vás a ne svou krásnou mladou spolužačku, tak můžete být v klidu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články