10 znaků, že jste našla ideálního manžela

10 znaků, že jste našla ideálního manžela
Zdroj: Freepik
1. Nebojí se potíží a je připraven je řešit. Muž, který při prvním zádrhelu vezme nohy na ramena, není připraven ani na manželství, ani na život. A pozor – nabízet jen řešení nestačí. Opravdový manžel se do věcí pouští s odvahou a okamžitě.2. Umí si připravit večeři sám. Že je to spíš přidaná hodnota? Troufáme si napsat, že ne. Protože očekávat obsluhu kuchyně od ženy je pozůstatek staré doby. Muž zralý na manželství si umí poradit sám i u plotny.3. Vždy svou ženu podporuje. A to navzdory tomu, že chybuje. Milující manžel nesoudí ani nevyčítá, ale snaží se své spřízněné duši porozumět a podpořit ji při nezdarech i úzkostech.4. Věnuje pozornost detailům. Nikoliv těla, ale života své ženy. Je to on, kdo zná stránky její osobnosti nazpaměť. Ví přesně, jakou snídaní i květinou ji potěší nejvíce.+ 6 fotek+ 7 fotek

Definice ideálního manžela se vždy budou individuálně lišit. Někdo upřednostňuje schopnost finančního zabezpečení, jiný bezmeznou lásku a podporu. Magazín Lifehack shromáždil vlastnosti a předpoklady, které by podle většiny žen měl ideální manžel mít. Obstojí ten váš?

Jana Jánská
Jana Jánská 27. 04. 2022 08:40

Jasně, každá žena si žádá něco trochu jiného! Pro některou je nejdůležitějších souznění duší, pro druhou zase bezpečný a zajištěný domácí přístav. Magazín Lifehack připravil seznam vlastností, na kterých se ale většina dam shodne! Tohle by měl mít a zvládat ideální manžel! Koukněte do galerie!

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články