Otakar (56): Milenka mě vyděsila. Když jsme dováděli v posteli, vypadly jí zuby na podlahu

Otakar (56): Milenka mě vyděsila. Když jsme dováděli v posteli, vypadly jí zuby na podlahu

Otakar si našel o deset let mladší milenku a jednou večer dostal málem infarkt. Hanka nejen že ztratila zábrany, ale také svoje zuby. Těžko říct, kdo byl více překvapený.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 11. 2020 10:00

Jmenuji se Otakar, nikdy jsem se neoženil, ale přes dvacet let jsem žil s partnerkou Kamilou, se kterou mám už dospělou dceru. Dlouho nám to neklapalo a rozešli jsme se.

Rád jsem si užíval

Nechtěl jsem se od té doby vázat, měl jsem jen krátkodobé známosti a hledal jsem ženy hlavně na seznamkách. Na jedné takové jsem potkal Hanku. Moc se mi líbila, byla o deset let mladší a psali jsme si téměř každý den.

Vypadalo to dobře

Na první schůzce jsme se hodně nasmáli a večer jsme zakončili polibkem, víc mi nedovolila. Další rande naplánovala u sebe doma. Po večeři jsme skončili v posteli, a když chtěla druhé kolo, v duchu jsem se plácal po rameni, jak jsem dobrý.

Na třetí schůzku jsem ji na oplátku pozval k sobě. Ta byla naše poslední. Hanka přinesla dvě lahve vína a karty. Hráli jsme prší a domluvili jsme se, že ten, kdo vyhraje, si může něco přát. Samozřejmě, že jsem vyhrál já a přání jsem chtěl zrealizovat v ložnici.

Málem jsem dostal infarkt

Hanka měla rozvernou náladu, také vypila o tři skleničky víc než já, tak jsem si řekl, že bude uvolněná a ztratí zábrany. Poručil jsem jí, aby si klekla na postel, a pevně jsem ji chytl. Křičela u toho tak zběsile, že jsem ji musel trochu krotit. Když chtěla, abych ji plácnul, udělal jsem to, a ne zrovna málo. Jenže v tu chvíli něco spadlo na zem a Hanka všeho nechala a jala se to hledat. Netušil jsem, co se stalo, tak jsem rozsvítil.

Na podlaze ležely její zuby. Popadla je a utíkala do koupelny. Pak přišla celá rudá, že chce jít domů. Nepřemlouval jsem ji. Měl jsem z toho málem infarkt. Vzpomněl jsem si, že vyndavací zuby měla moje babička, přitom Hance bylo o deset let méně než mně. Pár dní na to jsem jí psal, abychom si o tom promluvili, ale už se neozvala. Kdyby mi to nějak vysvětlila, nebyla by to překážka, jen ten první moment byl šok.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články