Míša (34): Partner se mnou spí, jen když si dá skleničku. Vadí mi to, ale bez alkoholu mám smůlu

Míša (34): Partner se mnou spí, jen když si dá skleničku. Vadí mi to, ale bez alkoholu mám smůlu

Míša se velmi trápí, protože ačkoliv má hodného a skvělého přítele, vadí jí, že jejich milování probíhá jedině tehdy, když si dá Svaťa alkohol.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 11. 2020 18:00

Svaťu jsem poznala v jedné hospůdce a padl mi do oka na první pohled. Je o devět let starší, rozvedený, vtipný a hodně akční. Nejinak tomu bylo i ten první večer.

První setkání

Seděla jsem u stolu s kamarádkou, když najednou na stůl donesl skleničku vína a zašeptal: „To je od tajného ctitele, krásná slečno.“ Já chtěla vědět, od kterého. Svaťa se uklonil, představil se a řekl, že myslel sebe. Takhle jsme se spolu dali do řeči a během večera jsme se domluvili, že se tam sejdeme i druhý den.

Zamilovala jsem se

Svaťa byl okouzlující a já mu hned propadla. Bydlel dva vchody od hospody a já se na něj vrhla už v chodbě. Prožili jsme velmi vášnivou noc a od toho dne jsme spolu chodili. Vlastně jsme se ale scházeli jen v hospodě. Já se nikdy neopíjela, za večer stačily mi dvě skleničky vína na chuť.

On to občas přehnal, ale nikdy neříkal nějaké hlouposti a nebylo mu blbě. Víc alkoholu u něj akorát způsobovalo, že mu to při milování trvalo déle. Do té doby mi to nikdy nepřišlo divné. Prostě jsme do sebe byli zamilovaní a užívali si. Jednou ráno jsem se chtěla pomilovat ještě předtím, než půjdeme do práce. Svaťa se na mě podíval, vyklopil do sebe dva panáky vodky a skočil ke mně do postele. Tenkrát mi to nedošlo, ale když to udělal i druhý den, znejistěla jsem. „Ty musíš pít, než se mnou začneš mít sex?“ zeptala jsem se a on odpověděl, že to tak není. Jenže bylo.

Musí si aspoň trochu dát

Schválně jsem se vymluvila, že nepůjdeme do hospody, ale ke mně. Jak přišel, povídali jsme si a já ho pak začala svádět, když vtom se zvedl, že si musí odskočit. Jak jsem zaslechla, že otevírá lednici, spustila jsem na něj, v čem je problém. „Jsem ošklivá? Musíš si dát na kuráž, abys na mě sáhl?“ On se mi snažil vysvětlit, že to není mnou. Jen mu to prostě bez alkoholu nejde.

Zkusila jsem to po dobrém, rozptylovala jsem ho, zavázala mu oči a provokovala ho jak nejlépe umím, ale on byl nervózní a řekl, že to tak nepůjde. Když jsem to zkusila po zlém a vyhrožovala, že se s ním rozejdu, také jsem nepochodila. Já se s ním ve skutečnosti nechci rozejít, protože ho mám ráda, ale bez kapky alkoholu mám prostě smůlu. Nebaví mě to, protože nás to omezuje.

Když jsem se chtěla pomilovat v hotelu, než pojedeme domů, nemohli jsme, protože já nemám řidičák a Svaťa by pak nemohl řídit. Alkoholik není, nenapije se klidně celý den, potřebuje to hlavně před sexem. Nevím, co mám dělat.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články