Andrea (28): Přítel si na internetu dopisoval se ženami. Založila jsem si profil a dala mu lekci

Andrea (28): Přítel si na internetu dopisoval se ženami. Založila jsem si profil a dala mu lekci

Andrea se domnívala, že jejímu příteli Michalovi nic nechybí. Měli spolu hezký vztah a po roce se k sobě nastěhovali. Jenže ona zjistila velice znepokojivou věc, a tak se rozhodla dát mu lekci.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 08. 11. 2020 18:00

S Michalem jsme měli od začátku hezký vztah. Přišlo mi roztomilé, že je trochu zakřiknutý, a bavilo mě, že ve spoustě věcech o všem rozhoduji já.

Byli jsme spokojení

Věděla jsem, že mě má rád a nikdy by mi neublížil. Po roce jsem mu řekla, aby šel bydlet ke mně. Michal proti tomu nic nenamítl a žilo se nám dobře. Asi po třech týdnech jsem dostala chuť na gyros, který prodávají v ulici, a poprosila jsem ho, jestli by pro něj nezašel, že si mezitím dám sprchu.

Byl to mžik

Michal se zvedl, já šla do koupelny, ale pak jsem se vrátila do ložnice pro čisté věci. Tam jsem si všimla, že nechal otevřený notebook a zvědavě jsem nakoukla. Nestačila jsem se divit, protože tam měl konverzace se ženami, se kterými si psal jen oplzlosti. Nechápala jsem, jak někdo, kdo se tváří jako neviňátko a na kom bych mohla dříví štípat, dokáže psát takové věci. Rychle jsem si vyfotila obrazovku a zamkla se v koupelně.

Bylo to o fous, Michal přišel asi minutu poté. „Miláčku, mám ten gyros,“ klepal na mě a já vykřikla, že ještě nejsem. Seděla jsem na zemi a snažila se vzpamatovat. Druhý den jsem dostala nápad. Zaregistrovala jsem se na stejné stránce a vyhledala si ho. Když jsem na jeho profilu četla, jaké má sexuální záliby a co ho u žen vzrušuje, bušilo mi srdce.

Byl to adrenalin

Večer jsem mu řekla, že si ještě vyřídím práci a že se zavřu v obývacím pokoji. Michal kývl a zůstal v ložnici. Přihlásila jsem se a začala s ním konverzovat. Představila jsem se jako Jana a popsala se jako náruživou dračici. Michal okamžitě zareagoval a místo dalších otázek hned popisoval, co by se mnou dělal. Poprosila jsem ho o fotku a on mi poslal vyfocené svoje tělo. Doslova mě z toho bolelo břicho, ale hrála jsem hru dál.

Pak jsem se rozepsala já, a když odepsal, co u toho dělá, napsala jsem, že mám tajemství. On se dychtivě ptal, o co jde, a já odepsala, jestli mu nevadí, že nejsem Jana, ale Jan. Myslím, že jsem to utnula v pravou chvíli, protože byla slyšet rána a pak přišel za mnou do pokoje, jak se mám. Já dělala jakoby nic, musela jsem se držet, abych nevybuchla smíchy.

Přísahám, že od toho dne už se v ložnici nezavíral, a když jsem na toto téma zavedla po měsíci řeč, říkal, že na nic takového nechodí, protože „jeho kamaráda“ prý takhle napálil nějaký chlap, a to on nemá zapotřebí. „Navíc mám tebe,“ dodal. To už jsem se smála nahlas, že mě jako jeho historka pobavila. Doteď nic neví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články