Zbyšek (39): Začala se sprchovat dvakrát denně. Tušil jsem, že někoho má, ale že jich je tolik?

Zbyšek (39): Začala se sprchovat dvakrát denně. Tušil jsem, že někoho má, ale že jich je tolik?

Zbyškova manželka Kateřina se začala chovat podivně. Obvyklé hádky vystřídaly úsměvy, za což byl rád, ale když se k tomu přidalo sprchování dvakrát denně, zpozorněl. Když se jednou podíval do jejího telefonu, jeho obavy se naplnily. Ona mu ovšem vyrazila dech.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 09. 2020 07:30

S Katkou spolu žijeme už dvanáct let a poslední roky byly hrozné. Žena mi vyčítala každou maličkost a pořád jsme se hádali. Domů jsem chodil nerad, těšil jsem se jen na syna Tomáše (10). Katka se mnou řešila jen chod domácnosti, peníze a sex jsme měli tak jednou za půl roku, a ještě jsem musel hodně prosit. Až jednoho dne byla úplně jiná. Jak jsem přišel domů, tak mě pozdravila a dala mi pusu. Pusu jsme si nedávali, ani nepamatuji a já tam nevěřícně stál a ptal se, co se stalo. „Nic, to tě nemůžu pozdravit?“ usmála se a dál se se mnou bavila s radostí, jakou jsem dlouho nezažil.

Když jsem ráno odjížděl do práce, vracel jsem se ještě pro papíry a Katka se sprchovala. Překvapilo mě to, protože obvykle ráno nestíhá a nervózně pobíhá po bytě a najednou byla ve sprše. Vzal jsem papíry a jel jsem rychle do kanceláře.

Nikdy dřív toto nedělala

Druhý den jsem měl volnější a ráno jsem si přispal. Katka vlezla opět do sprchy, tak jsem za ní šel. Říkala mi, jak ji sprcha pořádně osvěží a nastartuje tak příjemně den a já jí to věřil. Když ale přišla z práce, byl jsem už doma, a to ji trochu zarazilo. Hbitě hodila kabelku do chodby a prohlásila, že hned přijde. Pak jsem slyšel, jak opět zapnula sprchu, a to mi začalo být divné, protože se opravdu takhle často nikdy nesprchovala. Pozoroval jsem ji schválně celý týden a ani jeden den nevynechala, chodila do sprchy hned po probuzení a odpoledne, jak přišla z práce.

Jednou v noci jsem nemohl spát a pořád jsem se převaloval, když Katce najednou pípla smska. „Kdo ti píše, v půl jedné v noci?“ a ona řekla, že kamarádka Andrea a zase má nějaký splín. Bylo mi jasné, co za tím jejím chováním vězí. Místo hádek byla najednou milá, pořád se sprchovala a já věděl, že někoho má. Počkal jsem, jak usne a šel s jejím telefonem vedle.

Jednoho bych možná přežil

Když jsem se podíval do zpráv, spadla mi brada. Roman, Honza a Dejv. Prolistoval jsem všechny a silně mi bušilo srdce. Všechny zprávy byly erotického charakteru, s Dejvem si dokonce psala, jak se jí stýská a pořád na něj myslí. A pokud vím, Roman byl její šéf. Zprávy jsem si nafotil a šel jsem si lehnout do obýváku, usnout se mi podařilo až k ránu.

Jak byla Katka opět ve sprše, přihnal jsem se za ní. „Dobré ráno. Proč se sprchuješ?“ ptal jsem se schválně a ona se na mě obořila, že už mi to přece říkala. „A odpoledne po práci se sprchuješ proč?“ ptal jsem se dál. Překvapeně se na mě podívala a odpověděla, že bývá unavená a zpocená. „Aha, a to jsi zpocená od Honzy? Nebo od Romana? Nebo snad od Dejva, po kterým se ti stýská?“ začal jsem na ni křičet a ona se vztekla, co jí lezu do telefonu. Do týdne jsem požádal o rozvod a nyní bydlím jinde. Jednoho milence bych možná přežil a snažil se náš vztah zachránit, ale tři opravdu ne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články