Kamil (37): Manželka se mnou spí, jen když jezdím na služebky. Tak jsem toho začal využívat

Kamil (37): Manželka se mnou spí, jen když jezdím na služebky. Tak jsem toho začal využívat

Kamilova žena byla dost často podrážděná a poslední měsíce s ním nechtěla spát. Zásadní změna přišla, když musel jet na služební cestu. Tam totiž zapracovala Milady žárlivost a před odjezdem se s ním pomilovala, aby neměl pomyšlení na jiné ženy. Kamilovi tak vnukla nápad.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 04. 09. 2020 16:30

Je celkem úsměvné, že Milada si mě získala hlavně na sex. Až pak jsme se do sebe zamilovali, ale nejdříve jsme spolu měli jen milostný poměr. Jak jsme spolu začali žít, byl jsem opravdu spokojený. Krásná přítelkyně, sex každý den a našli jsme i společné zájmy.

Dva roky na to jsem si ji vzal. Milada si ale brzy po svatbě začala stěžovat, že už se jí tolik nevěnuji a nesnažím se, protože ji mám jistou. To nebyla pravda, žil jsem stejně jako předtím. Z práce jsem domů chodil kolem šesté odpoledne, na tom se nic nezměnilo a večery jsme trávili jako vždycky. Až na frekvenci sexu, ta se změnila, protože Miladu jednou bolela hlava, podruhé byla unavená, pak zase naštvaná. Říkal jsem si, že to je v pohodě, pořád jsme měli sex alespoň jednou týdně.

Neměla na to chuť

Jenže jednou týdně se děsivě propadlo na jednou za měsíc. A to už bylo pro mě málo. Nejdříve jsem se ji snažil svádět, nalákat ji, aby v sobě zase probudila tu chuť, ale jednou za měsíc bylo maximum, co jsem z ní dostal. To jsem ještě nevěděl, že i to brzy nebude pravda. Když mě poněkolikáté odmítla, přestal jsem se doprošovat. Štvalo mě to, ale nikdy by mě nenapadlo ji podvádět, kromě sexu si rozumíme a mám ji moc rád. Po třech měsících sexuální abstinence jsem se jí ale zeptal, jestli jí nevadí, že spolu vůbec nespíme. „Já na to nemám tolik chuť,“ odvětila a dál si četla.

Týden na to jsem jí oznámil, že ve středu pojedu na služební cestu a vrátím se buď v pátek pozdě večer nebo raději v sobotu, abych se vyspal. Její reakce mě totálně překvapila. Večer se ke mně začala tulit a já ji skoro chtěl zarazit, jestli se nezbláznila.

Vymyslel jsem plán

Samozřejmě jsem to neudělal a konečně jsme se zase pomilovali. „Abys tam byl hodnej,“ uvedla důvod, proč to udělala. Milada totiž žárlí na kolegyně z jiných poboček, které viděla minule na fotce. To, že bych se klidně mohl s jinou ženou scházet potají nejen na služební cestě, si ale nepřipouští. Služební cesta pro ni byl důvod se milovat, abych byl tak spokojený, že bych to nehledal jinde. Nemělo to hlavu ani patu, ale měl jsem sex.

Za dva týdny jsme dělali školení a já měl být přes celý víkend pryč, s Miladou jsme zase skončili v posteli. Musel jsem se až smát, jak bizarní to je, a napadlo mě, že budu jezdit pryč častěji. Nemohlo to být ale moc podezřelé, takže jsem si dvakrát do měsíce vymyslel služební cestu a Milada se mohla přetrhnout, abych hlavně neodjížděl bez vzpomínek na báječný sex. Je to ujeté, ale přespávám vždycky v jednom penzionu a celý večer se dívám na filmy. Za mě to funguje, mám sex, druhý den si odpočinu, aniž bych musel někomu něco vysvětlovat, a jsem spokojený. Mně stačí málo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články