Karel (34): Za milenkou běhám několik kilometrů tam a zpět. V zimě to je nejhorší

Karel (34): Za milenkou běhám několik kilometrů tam a zpět. V zimě to je nejhorší

Karel běhá pravidelně několikrát do týdne. Je to jeho vášeň. Jednoho dne narazil na Lucii, která potřebovala pomoct, a od té doby běhá jenom za ní. Svěřil se nám, že to ale bývá náročné, zejména v zimě.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 08. 2020 16:30

Odmalička mě rodiče vedli ke sportu, chtěli, abych plaval nebo dělal atletiku, mě ale ze všeho nejvíc bavil běh. Běhal jsem pořád. Pak jsem jednoho dne potkal Mariku a zamiloval se do ní. Ona ale nerada běhala, párkrát to se mnou zkusila, ale nebavilo jí to. Naštěstí mi nikdy nezakazovala, abych běhal sám, takže jsem si vždycky po práci šel provětrat hlavu.

S Marikou máme pětiletou Terezku a když jí byly tři roky, měli jsme doma špatné období, a dokonce to vypadalo, že se budeme rozvádět. Nakonec jsme z toho nějak vybruslili, a i když jsme se poté často pohádali, slíbili jsme si, že slovo rozvod už nevypustí ani jeden z nás z pusy.

Musel jsem si vyčistit hlavu

A jednou jsme měli zase po hádce a já si obul boty a oznámil Marice, že to dořešíme, až se vrátím, protože jsem byl tak vytočený, že bych jen řval. Běžel jsem svou obvyklou trasu k lesu a v duchu si přehrával naši hádku. Tentokrát jsem ale nezabočil k údolí, ale běžel jsem dál. Doběhl jsem k jednomu domku a slyšel nějakou ženu, jak nadává. Nádherná, blonďatá ženská, postavou krev a mléko, která se skláněla nad sekačkou a sprostě klela.

Ohromně mě to pobavilo a rázem jsem zapomněl, jak jsem byl vzteklý. Pozdravil jsem a nabídl se, že ji s tím pomůžu, ale ona mě odbyla, že na nějakého úchyláka není zvědavá. „A vůbec, odkud jste přišel, sem nikdo nechodí.“ Vysvětlil jsem jí, že jsem si šel zaběhat, a nakonec jsme se bavili skoro hodinu, i tu sekačku jsem jí nastartoval. Lucie byla moc ráda a slibovala, že se mi odmění, jestli mě zas uvidí. Druhý den jsem nemohl, to jsem hlídal malou, ale hned ten den další jsem se strašně těšil, až ji uvidím.

Bývá to náročné

Padli jsme si do noty, Lucie mě uchvátila tím, jak byla temperamentní. Na třetí schůzce jsme se spolu vyspali a já v tom byl až po uši. „Musíš se osprchovat,“ naléhala a já argumentoval tím, že se na cestě zpátky stejně zpotím a doma se hned sprchuji. Nakonec jsem se omyl pouze vodou, abych nebyl cítit mýdlem a nebyl Marice podezřelý.

Jednou jsem to ale nestihl, když mi během sexu Marika volala a prosila mě, abych okamžitě běžel domů, že si Terezka zlomila nohu. Já se v panice oblékl a běžel co nejrychleji. Jak jsme spolu čekali na chodbě nemocnice, naklonila se a začala doslova čmuchat. „Čím to jsi cítit?“ a já odpověděl, že potem. Když odvětila, že takhle jsem potem nikdy nesmrděl, přišel doktor a dál už jsme to pak nerozebírali.

Od té doby si na to dávám pozor. Nejhorší je, když za Luckou běhám v zimě. Nemůžu za ní jezdit autem, vedeme stereotypní život, a to by Marika poznala a nechci, aby mě někdo viděl. Takhle je to jistější, ale ten mráz a brzy tma jsou mor. Dobrá věc na tom ale je, že jsem překonal svůj rekord a běhám mnohem rychleji, abych s Luckou trávil více času.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články