Viktorie (34): Mám přítele a tři milence k tomu. A nehodlám na tom nic měnit

úspěšná krásná žena
Zdroj: Freepik.com
Nevěru provází celá řada signálů. Zpozornět je třeba například ve chvíli, kdy se partneři začnou více zajímat o svůj zevnějšek. A to platí zejména u mužů. O ženách se zase říká, že za radikální proměnou jejich účesu vždy stojí nový muž. 
Nevěru odhalí i změna v sexuální frekvenci, která může být dvojí. Buď partner s vámi odmítá spát, nebo se naopak až moc snaží vás uspokojit, což bývá ve chvíli, kdy se cítí provinile a častějším sexem se pokouší odčinit svou chybu. 
Možnou známkou nevěry může být i skutečnost, že dotyčná osoba, která dříve nechávala mobilní telefon pohozený na dobře dostupných místech, ho najednou nosí při sobě, nepustí z ruky a při přijímání hovoru zásadně odchází.
Váš partner/ka má podezřele mnoho nových věcí? A nemusí jít o nic velkého. Stačí drobnosti jako nový přívěsek na klíče, přátelský náramek, propiska, ale také nová kolínská či parfém apod. Jako dárce uvádí kolegy, kamarády, rodiče a bůhvíkoho dalšího, kteří ho/ji nikdy dříve tolika dárečky nezahrnovali? Pak je čas zpozornět, protože i to může být projev nevěry.+ 2 fotky+ 3 fotky

Viktorie je nezávislá žena, která má dobrou práci, přítele a k tomu ještě tři milence. Každý jí poskytuje něco jiného, vzájemně o sobě neví a Viktorii tento způsob života velmi vyhovuje.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 20. 05. 2020 16:30

Netajím se tím, že jsem soběstačná žena. Mám svou firmu, daří se mi a popravdě jsem jedna z těch žen, které upřednostňují kariéru před dítětem.

Rána pro manžela

Žiji se svým dlouholetým přítelem Robinem a dlouho nám nic nescházelo. Jenže Robina jednoho dne vyhodili z práce a byl z toho nešťastný. Chápala jsem to a neměla jsem problém s tím, když bude finančně všechno na mně, peníze jsem nemusela řešit. Robin si alespoň odpočinul, staral se o domácnost, když jsem dorazila domů, byla večeře na stole. Mně to tak vyhovovalo, i když on byl už trochu nervózní, že nemůže najít práci v oboru a máme obrácené role.

Objevil se první milenec

A najednou jsem se seznámila s Davidem. Je to ředitel jedné firmy, potkali jsme se na služební cestě a začali spolu spát. Byl to vztah čistě jen o sexu a neměla jsem potřebu o tom Robina informovat. Jeho jsem totiž milovala a hodlala jsem s ním žít klidně celý život. Ale neviděla jsem důvod, proč bych se nemohla sexuálně vybít ještě jinde. S Davidem jsme si nepovídali, neměli jsme mezi sebou žádné pouto. Vždycky to byla jen půl hodinová schůzka a na shledanou. Takto mi to nějakou dobu stačilo.

A pak se objevili další

A pak se mi do cesty připletl Pavel. Byl to majitel kavárny, kam jsem chodila. Líbilo se mi, jaké má názory. Pavel si zoufal, že nemá s kým chodit na výstavy a já byla pro. Spojoval nás zájem o umění a láska ke kávě. Sex byl až druhořadá věc, ale byl také příjemný. Myslela jsem, že dva milenci mi už budou bohatě stačit.

Jenže se v mém životě objevil Michal. A já nevěřila, že ho připíšu na svůj pomyslný seznam. Michal je totiž o deset let mladší. Jeho kouzlo spočívalo v tom, že s ním jsem zažívala zábavu, na kterou jsem během své kariéry úplně zapomněla. Chodili jsme spolu na skleničku a bavit se do klubů. Tančili jsme a smáli se, jako kdyby mi bylo zase osmnáct. A samozřejmě jsme spolu i spali. Ale tu zábavu jsem prostě občas potřebovala. Robina takové věci nezajímaly a já měla konečně někoho, kdo se mnou občas upustí páru.

Můj život mi plně vyhovuje

Mám svůj systém, abych se z toho nezbláznila. S Davidem se vídáme jednou za pár měsíců na cestách a pouze spolu spíme. S Pavlem chodím párkrát do měsíce na výstavy a občas se pomilujeme a Michala si dopřávám, když už je toho na mě moc a potřebuji se jít pobavit. Myslím, že dalšího už nepotřebuji. Na prvním místě u mě bude vždycky můj Robin, kterého miluji. Můj přístav, do kterého se můžu bezpečně vracet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články