Iveta (35): Manžel si nechal udělat test otcovství. Výsledek mě šokoval, na nevěru jsem totiž zapomněla (+AUDIO)

Iveta žila dlouhé roky s Robertem. Měli standardní manželství, jednou bylo slunečno, podruhé padaly trakaře. Ale jinak se měli rádi a mají spolu dvě děti. Po jednom rozhovoru s manželčiným kolegou si Robert nechal udělat test otcovství a z výsledku byli oba v šoku. Co přesně se stalo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 05. 2020 07:30

S Robertem jsme spolu už devět let a máme dva syny, Kryštofa (8) a Jáchyma (5). Začátek našeho vztahu byl trochu bouřlivější. V tu dobu se totiž stýkal se svojí bývalou přítelkyní, prý už byli jen kamarádi, ale mně to strašně vadilo. Když jsem na něj spustila, že není normální, že se s ní kamarádí, tak na mě křičel, že mu nebudu poroučet, s kým se může bavit. A já se tenkrát opila a skončila jsem v posteli svého kolegy Pavla. Cítila jsem se hrozně. Pavel mě uklidnil, že to nikomu nepoví. Od té chvíle jsem o Robertově bývalce neřekla ani slovo a on se s ní sám od sebe přestal vídat. Ulevilo se mi a na svůj opilecký zkrat jsem rychle zapomněla.

Rozhodli jsme se, že to zvládneme

S Robertem bylo všechno naprosto perfektní, bláznivě jsme se milovali. Dva měsíce na to jsem otěhotněla. Ani jeden jsme to nečekali, bylo to příliš rychlé, ale rozhodli jsme se, že to zvládneme a budeme rodina. Moc jsme se těšili a když se nám narodil Kryštůfek, byli jsme oba opravdu šťastní. Rok na to jsme měli svatbu a já začala chodit na částečný úvazek do práce. Všechno bylo pohodové. Poté se nám narodil druhý syn a už jsme byli kompletní. Robert měl sice plno práce, ale jakmile mohl, trávil čas s dětmi a já se brzy vrátila do práce.

Osudný večírek

Ve firmě se ke konci roku pořádal večírek a já na něj vzala Roberta. Skvěle jsme se bavili, on je velmi společenský člověk, takže se mi několikrát ztratil z dohledu a bavil se sám. Kolem půlnoci ke mně přišel a řekl, že odcházíme. Neprotestovala jsem, stejně už bylo všude moc opilých lidí a v nejlepším se má přestat. V autě na mě začal křičet: „Kdo je Pavel?!“ Odpověděla jsem, že kolega, však ho zná z večírku. A on mi na to řekl: „Ano. A on tě prý taky zná. Až moc dobře!“  V ten moment mi to došlo. Úplně jsem ho vymazala z hlavy. Bylo to strašně dávno. Brečela jsem, že jsem se jednou opila a spala s ním, ale že to bylo první týden našeho chození a já byla naštvaná, že se vídal s bývalkou.

Opustil nás

Robert se mnou od té doby nemluvil. Doufala jsem, že se to spraví. Jenže zhruba za dva týdny mi donesl test otcovství, který si nechal udělat, a právě mu přišly výsledky. Nechápala jsem, o co jde. Ale výsledky byly jasné, prvorozený syn není jeho. Málem jsem šla do mdlob. S Robertem jsme spolu tehdy spali pořád, i několikrát za den, vůbec jsem si nespojila moje těhotenství s Pavlem.

Robert si ještě ten den sbalil kufry. Prosila jsem ho, snažila se mu to vysvětlit, bylo to poprvé a naposledy, opravdu jsem toho litovala a oba jeho synové jsou přece naše děti. Ale on odešel. O rozvod ještě nepožádal a já doufám, že to neudělá. Najdu si klidně jinou práci, jen abych mu dokázala, že té chyby opravdu lituji.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Související články

Další články