Lenka (28): Měla jsem tajný poměr se šéfem. Předpověděla mi ho kartářka (+AUDIO)

Naše čtenářka Lenka měla přítele a práci, kterou milovala. Jednoho dne ji kartářka řekla, že její přítel se k ní vůbec nehodí a šéf v práci je muž jejího života. A tak ji poslechla a tvrdě narazila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 05. 2020 08:45

Když jsem nastoupila do nové práce, hned jsem se se všemi spřátelila a byli jsme skvělá parta. Po práci jsme si často zašli na drink. Můj přítel Radek neprotestoval, protože to mezi námi bylo dávno vyhaslé. Jeden večer jsme šli všichni do baru a přidal se k nám i náš šéf Petr.

Mohla za to fotka

Když jsem kolegyni ukazovala na mobilu fotku nové sedačky, vzala mi telefon z ruky, aby se podívala. Já se bavila s ostatními a najednou vidím, že kolegyně prochází další fotky. V tu chvíli mi zatrnulo! Měla jsem tam totiž jednu intimní, kterou jsem kdysi posílala Radkovi. Nestihla jsem ji včas mobil vzít a jak byla opilá, ukazovala všem telefon a křičela: “Podívejte se, to musíte vidět!!“ Samozřejmě, že to byla zrovna ta erotická fotka.

Tehdy to začalo

Styděla jsem se a křičela na ni. Srdce mi bušilo, a tak jsem šla na panáka. Najednou se za mnou objevil Petr, naklonil se a zeptal se mě: “Copak piješ Leni? Zvu tě.“ Byla jsem tak ponížená, že jsem jen zašeptala, že chci cokoliv. Koupil nám rum a řekl: “Ta fotka mě dostala! Chci to vidět naživo!“ vyklopil do sebe panáka a šel si sednout k ostatním. Nezmohla jsem se na slovo. Po chvilce mi od něj přišla smska. „Za 10 minut čekej za rohem.“ Rozloučil se a odešel. Byla jsem jak omámená.

Kartářka mě šokovala

Za roh jsem ale nešla. Musela jsem to vstřebat, nedokázala jsem na to přestat myslet. Radek se ani nezeptal, jak jsem se měla a já usínala s myšlenkou na Petra. Druhý den jsem se objednala ke kartářce. Potřebovala jsem řešení, Petr se mi líbil, ale nechtěla jsem zahodit šest let vztahu, byť to mezi námi neklapalo. Kartářka mi ovšem Radka neposvětila. Řekla, že je sobec a že se k sobě nehodíme. A pak mě šokovala! Sdělila mi: „Ale vůbec se nemusíte bát, přichází k vám muž. Někdo, koho vídáte denně, možná v práci. To je muž vašeho života!“ Úplně jsem ztuhla. Říkala, že vidí, že je pracovně výše postavený, hnědovlasý a po rozvodu. To byl přesný popis Petra!

Všechno bylo jinak

A tak jsem s ním začala flirtovat. Petr můj zájem opětoval a druhý den jsme se sešli u něj doma. Scházeli jsme se několikrát do týdne a Radek nic netušil. Jak by mohl, když se o mě nezajímal. Asi po měsíci jsem se šla osprchovat, ale uklouzla jsem a bolestí vykřikla. Radek jen zakřičel: „Nemehlo!“ To mi stačilo. Na místě jsem se s ním rozešla. Hned poté jsem nadšeně utíkala za Petrem a vše mu řekla. Jeho reakce mě zdrtila. Vysmál se mi, proč jsem takovou hloupost udělala. „Já nemám zájem o žádný vztah, ty mě zajímáš jen v posteli!“ dodal. Byla to rána. Přece kartářka jasně řekla, že on je muž mého života. Druhý den jsem přišla do práce a na stole byla výpověď. Přišla jsem o Petra, o Radka a o práci. A kartářka mi na to řekla, že se asi spletla.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Související články

Další články