Tamara (28): Vzala jsem tátu dvěma dětem. Karma si mě našla

Tamara (28): Vzala jsem tátu dvěma dětem. Karma si mě našla
Zdroj: Pixabay.com

Tamara měla na muže smůlu. Když ale poznala Adama, okamžitě se zamilovala. Její pan Božský byl ale ženatý a měl děti. Jak její příběh dopadl?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 05. 05. 2020 13:55

Jmenuji se Tamara a je mi 28 let. V životě jsem na muže moc štěstí neměla. Jednoho dne se však karty obrátily a já potkala skvělého chlapa. Adam byl od první chvíle pozorný a uměl dát najevo, co přesně chce. To se o ostatních mužích, se kterými jsem se do té doby seznámila, říct nedalo.

Touha byla silnější

Byl v tom ale háček. Adam byl ženatý a měl dvě děti. Na jednu stranu jsem byla ráda, že mi to nezatajil, na druhou jsem o tom nechtěla ani slyšet. Co jsem taky čekala? Takový boží chlap a svobodný? To těžko! Adam přišel s tím, že se chce se svou manželkou rozvést. Popravdě jsem to nečekala! Znám muže, kolikrát naslibují a skutek utek.

Adam ale věděl, co chce, a tak byl do dvou měsíců opravdu rozvedený. Místo radosti mě však stíhaly černé myšlenky. Přece jen jsem vzala tátu dvěma dětem. Adam se jim i nadále věnoval a zůstal dobrým tátou. Mezitím jsme si spolu užívali a já otěhotněla. Byla jsem šťastná, ale Adam reagoval překvapivě. Protože už dvě děti měl, radostí zrovna neskákal.

Karma pro každého

Narodila se nám dcera Natálka. Adam se začal měnit. Býval méně doma a veškerá péče o naše miminko tak zůstávala na mně. Od kamarádky jsem se dozvěděla, že Adama zahlédla s nějakou slečnou. Když jsem se ho na to zeptala, řekl, že si chtěl užívat a ne mít znovu dítě. Suverénně mi sdělil, že mi bude na Natálku finančně přispívat, ale že chce od života něco jiného. A tak si mě karma našla. To, co jsem udělala jeho manželce a dětem, se mi vrátilo i s úroky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články