Marcela (52): Snoubenka mého syna se živila vlastním tělem. Mám ji přijmout do rodiny?

Marcela (52): Snoubenka mého syna se živila vlastním tělem. Mám ji přijmout do rodiny?
Zdroj: Freepik.com

Marcela se těšila na chvíli, kdy jí syn představí novou přítelkyni. Lucka se jí zpočátku zdála sympatická, pak se ale o její minulosti dozvěděla znepokojující věci. Lucka totiž pracovala v night clubu, což Marcele velmi vadí. Má jí odpustit a přijmout do rodiny, nebo si má trvat na svém? Pak ale může přijít o syna.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 05. 05. 2020 10:34

Marcelin syn Matěj (27) měl za život více přítelkyní. Nedávno rodičům představil Lucku (25), se kterou se hodlá oženit. Lucka působila na Marcelu milým dojmem, od přátel se ale dozvěděla informace, které jí nedají spát. Atraktivní Lucka je totiž bývalá prostitutka.

Na první pohled se mi sice líbila

Náš syn Matěj se mnou a s manželem už nějaký ten pátek nebydlí. Odstěhoval se do Prahy, kde má vážně dobrou práci a byt, k nám jezdí jen občas o víkendu. Není to dlouho, co mi zavolal, že tentokrát nepřijede na návštěvu sám, protože má novou přítelkyni a vypadá to mezi nimi vážně.

Na potencionální snachu jsem se těšila a uvařila jsem dobrý oběd. Jeho přítelkyně Lucka je atraktivní mladá žena, která vypadala, že to se synem myslí vážně.

Informace od přátel mě vyděsily

Krátce poté jsem potkala bývalou spolužačku ze střední školy, která teď také bydlí v Praze a její syn se léta kamarádí s tím mým. Musela jsem se okamžitě pochlubit a oznámila jsem jí, že náš Matěj má vážnou známost. Kamarádčina rozpačitá reakce mě ale silně znepokojila. Nemohla jsem se nezeptat, co se děje. Kamarádka se odpovědi napřed vyhýbala, ale pak mi řekla, že Matěj potkal Lucku v night clubu, kde pracovala. Její slova mi vyrazila dech.

Doufala jsem, že se rozejdou

Doma jsem o všem dlouho přemýšlela, abych nakonec zavolala synovi a na rovinu se ho na vše zeptala. Ten mi bohužel kamarádčina slova potvrdil a přísahal mi, že Lucka této práce nechala a teď se živí jako recepční v hotelu. On prý od té doby podobné podniky nenavštěvuje. Slíbila jsem, že manželovi zatím nic neřeknu a tajně jsem doufala, že se Matěj s Luckou rozejde sám.

Svatba mě vyděsila

O pár týdnů později se mi syn ozval s tím, že Lucku požádal o ruku. Byla jsem z toho naprosto vykolejená a chtěla jsem mu svatbu rozmluvit stůj co stůj. On mi ale odpověděl, že si Lucku vezme - ať už s mým požehnáním, nebo bez něj.

Strach že přijdu o syna, pro mě byl natolik zdrcující, že jsem řekla, ať se rozhodne, jak uzná za vhodné, ale Lucčinu minulost překousnout nedokážu. Manželovi se bojím říct pravdu, i když vím, že se jí stejně jednou dozví.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články