Denisa (28): Opustil mě před svatbou. Napsal jen podivně znějící esemesku

Denisa (28): Opustil mě před svatbou. Napsal jen podivně znějící esemesku
Zdroj: Unsplash.com

Denisu požádal její partner Filip o ruku. Ona si hned po té, začala plánovat pohádkovou budoucnost. Jenže, čtrnáct dní před obřadem přišla rána. Její snoubenec jí poslal smsku, která obrátila Denise život naruby. Co v ní stálo, se dozvíte v tomto příběhu.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 02. 05. 2020 08:16

Filipa jsem poznala před třemi lety na jednom počítačovém kurzu pro veřejnost. Padli jsme si do oka a od té doby jsme se vídali čím dál častěji. Filip rád chodil do společnosti a musel být středem pozornosti, prostě typický Lev. Byl moje první láska, a když před půl rokem přede mnou poklekl s žádostí, jestli si ho vezmu, nadšením jsem skákala do stropu.

Předsvatební šílenství

Filip mi dal nádherný zásnubní prsten s diamantem a od té chvíle začalo předsvatební šílenství. Okamžitě jsem začala projíždět všechny webové stránky pro budoucí nevěsty. Šaty, dort, prstýnky. Neměla jsem v hlavě nic jiného. Zároveň mě děsila představa toho, že na něco nebo na někoho zapomenu.

Několikrát jsem navštívila Filipovy rodiče, protože mě měli rádi a Filipova máma mi se svatebními přípravami hodně pomáhala. Filip šel tak trochu stranou. Jediný cíl, který jsem měla před očima, byla svatba. Později jsem si začala uvědomovat, že se můj nastávající začíná stahovat, což pro něho nebylo typické, protože, jak už jsem zmínila, rád byl středobodem vesmíru.

Smska, která mi změnila budoucnost

Asi čtrnáct dní před svatbou, když svatební přípravy vrcholily, jsem opět navštívila Filipovu maminku, abychom doladily poslední detaily. V ten moment mi přišla smska od mého snoubence: ,,Rozmyslel jsem si to. Chci být jen já.“ Posadila jsem se a začala brečet. Filipova máma se ze mě snažila dostat, co se stalo. Podala jsem ji můj telefon, aby si to přečetla, protože jsem nebyla schopna ze sebe vydat jedinou hlásku. Posadila se a řekla: ,,To je v háji.“

Byla jsem zoufalá a utápěla se ve svém smutku. Filipova maminka se postarala o to, aby všichni věděli, že se svatba nekoná. Ještěže tak! Asi bych nezvládla všem vysvětlovat, co se stalo. Stále mi hlavou probleskovaly myšlenky, co se mohlo přihodit, proč se tak rozhodl. Nikdy jsem se to však nedozvěděla, protože Filip se mnou přerušil, veškeré kontakty. Dokonce ani svým nejbližším to nevysvětlil. Měla jsem všechno po čem jsem toužila, jen ženich mi chyběl.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články