Horoskop: Muži podle hvězd - kdo je gentleman a kdo sukničkář?

Horoskop: Muži podle hvězd - kdo je gentleman a kdo sukničkář?
Zdroj: Pexels

Potkala jste muže svých snů a chcete si ho trochu proklepnout? Pak se podívejte, co o jeho povaze prozradí hvězdy. Kdo má v sobě skryté úchylky a s kým se unudíte k smrti?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 30. 04. 2020 13:00

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou skrytí úchyláci. Jsou to přesně ti muži, kteří se vám místo do očí budou koukat na prsa, a když se rozhodnete dojít si v restauraci na záchod, stihnou to rozjet se slečnou od vedlejšího stolu. Sexuální touhu ke všemu, co se hýbe, v sobě prostě nezapřou.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Pokud Býk nechce něco dělat nebo vám nechce něco říct, neuděláte s tím nic. Jde o hodně svérázné jedince, kteří ne každému sednou, a proto se dá tvrdit, že jde o hodně konfliktní jedince. Bacha na ně! Víte jak nejlépe uspokojit Býka?

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci jsou chlapi typu mouchy, snězte si mě. Nejde tedy o úplné baviče davů. Jestli se tedy rády bavíte a chodíte do společnosti, vyberte si jiného společníka.

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci jsou sice rodinné typy, jež svou rodinu milují celým svým srdcem, ovšem netají se ani svou láskou k financím. Jde o úspěšné podnikatele nebo bankéře, kteří mají rádi všechny penízky hezky pod kontrolou.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou rození gentlemani. K ženám se chovají opravdu bravurně, a tak není divu, že jim nejedna propadne. Ve vztahu se Lvem v tom ovšem musíte umět chodit, jinak vás jeho síla osobnosti převálcuje.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou svéhlaví muži, kteří si nenechají jen tak do něčeho kecat. Není tedy jednoduché naučit se s takovým mužem komunikovat. "Najít totiž kompromis mezi vaším ideálním světem a jeho ideálním světem je téměř nemožné.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Ve společnosti Vah si budete připadat spíš jako s kamarádem než jako s partnerem. Skoro by se dalo tvrdit, že Váhy sex k životu prostě nepotřebují. Jestli patříte tedy k vášnivým a živelným ženám, nechte Váhy Váhami a radši si najděte někoho jiného.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři umí jít s emocemi nahoru i dolů. V jeden den vás tedy zahrnou láskou a den druhý vás nenávidí. Proto byste měla mít jediný cíl, a to ho nenaštvat. S takovým mužem se opravdu nudit nebudete, jen nevíme, jestli tolik vzrušení vydržíte.

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou prostě baviči. Nezkazí žádnou zábavu a jsou v kolektivu velmi oblíbení. S takovým mužem po boku se tedy budete cítit jako pravá bohyně, Střelci jsou navíc velmi galantní a gentlemanští. Budou vás milovat, ovšem jen do okamžiku, než váš vztah skončí nebo se pohádáte.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi většinou nebývají moc oblíbenými partnery. Jde totiž o neskutečné sukničkáře, před kterými si není jistá žádná žena. Sami Kozorozi nemají naprosto žádnou úctu k ženám, a tak se nad něčím, jako je nevěra, vůbec nepozastavují.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Muži se srdcem na správném místě. Jde o opravdové otce a živitele rodiny, kterým nedělá problém starat se o celý chod a fungování. Jde o pravé gentlemany. Jedinou nevýhodou je, že takový muž málo projevuje své emoce, a tak se můžete cítit málo milovaná.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby milují sex, a tak pokud se rozhodnete být partnerkou Ryby, budete muset zvládat i několik souloží za den. Navíc je vzrušují neobvyklá místa, a tak si neoddechnete ani na procházce lesem nebo na nákupech v centru.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články