Automobilový horoskop: Berani potřebují vítr ve vlasech, Štíři solidní výbavu

Automobilový horoskop: Berani potřebují vítr ve vlasech, Štíři solidní výbavu
Zdroj: Freepik

Těžko bychom hledali někoho, kdo v životě nepoužívá automobil. Víte ale, jaké auto nejlépe odpovídá vaší osobnosti podle horoskopu?

Jana Matušková
Jana Matušková 24. 05. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Temperamentní Beran má v sobě zakódovanou touhu prosadit se – a tomu musí, jak jinak, odpovídat i auto, za jehož volant se rozhodne usednout! Bude vybírat mezi silnými sportovními a terénními vozy, ve kterých může světu ukázat svoji dravost. Beran potřebuje vůz, který bude budit obdiv a zároveň ho nikdy nezklame.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býk je prakticky založený, ale přitom miluje luxus – auto jeho snů tedy bude kvalitní, spolehlivé, solidní a pohodlné. Vybere si prostorný vůz, který pojme všechny nezbytnosti – vtěsná se tam jak Býkova pojízdná kancelář nebo dílna, tak i vše, co potřebuje ke každodennímu komfortu. Co se týče designu, Býci jsou konzervativní – vybírat si tedy budou z klasických modelů na úrovni. Záležet si dají především na sedačkách a vnitřním vybavení.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci milují pohyb a změnu! Auto, o kterém sní, by mělo být rychlé a snadno ovladatelné. Jinak však nejsou příliš nároční – luxus přenechají jiným a rádi se spokojí s malým a praktickým autíčkem, které si však rádi vylepší nějakou užitečnou vymožeností.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rodinně založení Raci si při kupování auta dají záležet především na komfortu a praktičnosti – i když však budou vybírat dlouho a pečlivě, nakonec stejně skončí u modelu, který je něčím zaujme, a sami nebudou vědět, proč vlastně! Vezmou však samozřejmě v potaz hlavně přání svých nejbližších, proto se pro ně bude nejlépe hodit praktický a pohodlný rodinný vůz.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev se zrodil proto, aby vládl – jeho vůz tedy musí být opravdu výjimečný! Lev si potrpí na luxus, rychlost a reprezentativnost a do vysněného auta rád investuje značnou částku peněz – hlavně aby to stálo za to!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou praktické typy lidí – auto si tedy budou vybírat především rozumem, a nějakým těm designovým zbytečnostem se příliš věnovat nebudou. Důležité pro ně je, aby byl jejich vůz kvalitní, bezpečný a účelný. Nenápadný design se u jejich auta bude snoubit se spolehlivostí a praktičností. Panny si auto nepořizují proto, aby se ním předváděly, ale aby jim věrně sloužilo.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nerozhodné Váhy si na výběru auta příliš nepotrpí – rády udělají radost ostatním, přizpůsobí se představám partnera nebo blízkých a pořídí si nějaký praktický rodinný vůz. Pokud se jim však naskytne možnost usednout za volant auta, které bude přesně podle jejich gusta, neváhají popustit uzdu fantazii – líbí se jim ladné a elegantní křivky, jejich vysněný vůz tedy bude hotovým uměleckým dílem!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ve Štírovi se toho skrývá mnohem víc, než je na první pohled vidět – a stejné bude i jeho auto! Navenek nenápadný, ale velmi solidní vůz, za jehož volant Štír usedne, všechny překvapí výkonem a kvalitou. Levná auta Štíra nezajímají, jeho vůz musí být něčím neobvyklý. Dá si záležet na perfektním vnitřním vybavení a dopřeje si kožené potahy.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

K dobrodružné povaze Střelce se hodí jakýkoliv kvalitní a odolný vůz typu kombi, do nějž s přehledem vtěsná vše, co zrovna potřebuje – ať už jsou to sportovní potřeby, nebo parta přátel i se psem! Prostorné a praktické auto se pro Střelce stane druhým domovem a na cestě za zážitky v něm občas bude potřebovat přespat, proto uvítá možnost sklopit zadní sedadla a ustlat si.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Ctižádostivý, ale klidný Kozoroh si potrpí jak na vzhled, tak i na spolehlivost vozu. Kvalita je pro něj na prvním místě, proto nebude šetřit finančními prostředky, ale spíš než reprezentativnost ho zajímá, aby vůz dlouho a spolehlivě sloužil. Mezi Kozorohy často nacházíme milovníky veteránů, což je koníček, do kterého neváhají investovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují originalitu a nebojí se dělat věci jinak – ani jejich vůz samozřejmě nemůže zapadnout do šedivého davu! Řídí se svými ideály a jen tak mimochodem u toho tak trochu vybočují z řady.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Intuitivně založené Ryby si k autu vytvářejí hluboký vztah – při výběru vozu tudíž není nic důležitějšího než jejich vlastní dobrý pocit! Auto jejich snů je musí něčím zaujmout a dostat se do jejich srdce! Není snadné zobecnit jejich vkus, ale nezanedbatelnou roli hraje design – vůz, za jehož volant Ryby usednou, se jim prostě musí líbit!

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články