Vodnáři jsou podivíni a Ryby slaboši? Největší mýty o znameních zvěrokruhu!

Vodnáři jsou podivíni a Ryby slaboši? Největší mýty o znameních zvěrokruhu!
Zdroj: Freepik
BERAN (21. 3. - 20. 4.): O Beranech se říká, že mají sklony k agresivitě. Ve skutečnosti má toto znamení především nadbytek energie.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci bývají považováni za nejlínější znamení zvěrokruhu. Pravdou je, že Býk si pečlivě vybírá, čemu se bude věnovat.BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blížence považuje spousta lidí za pokrytce. Blíženci bývají trochu rozdvojené osobnosti, které mohou rychle měnit názory.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci mají pověst naivů. Ve skutečnosti se jedná o dobrosrdečné znamení, které se neotevře každému na počkání.+ 8 fotek+ 9 fotek

O každém znamení zvěrokruhu koluje alespoň jedna pomluva! Zkusme se podívat do horoskopu na ty nejčastější mýty a vyvrátit je. Ne vždy je pravda to, co se říká!

Jana Matušková
Jana Matušková 08. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani jsou považováni za nejagresivnější znamení. Ve skutečnosti jde jen o lidi, kteří mají až příliš mnoho energie, kterou často nedokáží správně využít. Jde o velice dynamické znamení, které se nesmí nudit, jinak je schopné dělat neplechu. Berany musíte umět zabavit!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou považování za líné. Pravdou je, že Býci nechtějí investovat čas a energii do něčeho, co je nebaví, nebo to podle nich za moc nestojí. V tomhle jsou Býci zkrátka vybíraví! Pamatujte, že záleží i na tom, jak Býkovi celou věc podáte. Musíte si ho umět získat!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci mohou být názorově nestálí, proto si někteří lidé myslí, že jsou "kam vítr, tam plášť". Blíženci ale nemění své názory záměrně a nedělají to proto, aby z toho něco měli. Mají jen dvě tváře, proto vždy dokáží vidět i obě strany jedné mince!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci bývají považováni za naivní. Jde o znamení, které je velice citlivé a plné lásky, proto se někomu může zdát, že je Rak naiva. Raci ale nepatří mezi lidi, kteří by se dokázali okamžitě otevřít. Než někomu začnou opravdu důvěřovat, může to trvat hezky dlouho!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

O Lvech se říká, že jsou sobečtí. Lvi znají svojí cenu a nehodlají pod ni jít, proto se zdají někomu namyšlení. Nenechají se od nikoho využívat, ale dokáží se v případě potřeby zastat slabšího. Jde o krále zvířat, který je majestátní a má vysokou sebeúctu!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny připadají ostatním nudné a urýpané. Panny bývají perfekcionisty, kteří mají vysoké nároky na sebe i na ostatní. Nehodlají se spokojit s málem, přesto nechtějí nikoho srážet. Trvá jim déle, než se otevřou, ale potom dokáží být milujícími partnery a dobrými kamarády.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy bývají považované za romantické znamení. Většina Vah ale žádní velcí romantici nejsou, jsou to jen jedinci, kteří chtějí být milovaní a obdivovaní. Nemají sklony k velkým romantickým gestům, protože jejich povaha je v zásadě racionální.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

O Štírech koluje snad nejvíce pověr! Neprávem bývají považovaní za nejhorší znamení zvěrokruhu, protože nic takového jako nejhorší znamení ani neexistuje. Štíři nejsou zlí, jde jen o lidi, kteří jednají velice intenzivně. Navíc je v nich něco tajemného a nepředvídatelného!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec se bojí závazků a nedokáže žít natrvalo ve vztahu. Pravdou je, že Střelci si hlídají svojí svobodu, ale dokáží být zároveň velmi milující. Někdy hledají toho pravého velmi dlouho, takže se může zdát, že se opačnému pohlaví spíš vyhýbají.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou hodně materiálně založení a peníze jsou pro ně na prvním místě. Je pravda, že Kozorozi mají rádi své jisté a záleží jim na trvalých hodnotách. Kromě peněz mají ale i jiné priority, třeba rodinu. Chtějí, aby bylo dobře postaráno o jejich děti!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář je prý excentrický podivín. Většina Vodnářů jsou přitom úplně normální lidé, kteří si potrpí na originalitu a mají neotřelé nálady. V žádném případě se ale nemusí jednat o bohémského umělce, který je nezodpovědný. Vodnář stojí nohama pevně na zemi!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou slabé a neumějí se prosadit? Ryby bývají jemnější jedinci, kteří mají silnou intuici a láska je pro ně na prvním místě. Nejde ale o slabé jedince, protože Ryby vědí, co od života chtějí a dokáží se velice dobře přizpůsobit situaci, aniž by ztratili sebe sama!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články