Vaše slabé stránky podle horoskopu: Blíženci jsou nestálí a Ryby plačtivé!

Vaše slabé stránky podle horoskopu: Blíženci jsou nestálí a Ryby plačtivé!
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Vodnáři mají tendence k ukvapeným rozhodnutím.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Ryby dokáží být přecitlivělé a plačtivé.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani jsou netrpěliví, tvrdohlaví a příliš impulzivní. BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci bývají majetničtí a rychle začínají vidět rudě. + 8 fotek+ 9 fotek

Astrologie toho o nás může prozradit mnohé. Každé znamení zvěrokruhu má třeba své slabé stránky. Chcete vědět, na které vlastnosti si dát pozor u jednotlivých znamení?

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 01. 2021 06:00

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Chování Vodnářů je velice nepředvídatelné, takže nikdy nevíte, jak na tom s nimi jste. Často se rozhodují podle momentální nálady a nepromýšlejí věci dopředu. Je velmi těžké přimět Vodnáře, aby změnil názor, když už se jednou rozhodl - je totiž schopný ignorovat i velmi pádné argumenty. Vodnáři mívají tendence vidět věci černobíle a nepřipouští si, že lidé jsou ve skutečnosti mnohem složitější. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Ryby jsou velice zasněné a odtržené od reality. Žijí ve svém vybájeném světě, kam starosti nesmí. Dokáží být velice přecitlivělé, takže reagují pláčem i na sebemenší kritiku. Rozhodí je, když se stane nečekaná věc a mají strach, že nebudou schopny pohotově reagovat. Na okolí mohou působit chladným a odtažitým dojmem, i když jsou ve skutečnosti plné citů a emocí. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani jsou prostě paličáci a nikdo s tím nic neudělá. Bohužel mohou být občas necitliví vůči emocím druhých, protože vždy věří, že pravda je na jejich straně. Umí být také velice impulzivní, často něco řeknou a až pak o tom začnou přemýšlet. Dokáží být netrpěliví a jsou schopni zanechat nějaké činnosti jen proto, že jim nepřinesla okamžitý zisk. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býci  jsou materiálně založení a peníze pro ně bývají víc než duševní bohatství. Ve vztahu umí být velice žárliví až majetničtí, dokáží si protějšek doslova přivlastnit. Pokud nemá Býk správnou motivaci, umí být lenivý až laxní. Bohužel Býci dokáží být v rozčilení hrubší a nedělá jim problém dotknout se něčích citů. Občas jim chybí schopnost empatie. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

Blíženci dokáží být velice nesoustředění a nestálí a často nedotáhnou věci do konce. Činnosti je začínají rychle nudit a potřebují stále nové a nové podněty. Proto si toho nakládají víc, než jsou schopni zvládnout. Málokdy je zajímají detaily, mnohdy se rozhodují jen na základě povrchních informací. Problémy jim může dělat i rozhodování, protože by to nejraději hráli na obě strany. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Pro Raka jsou typické časté změny nálad a návaly emocí, kdy je těžké se zrozenci v tomto znamení zvěrokruhu vydržet. Mají také velký strach, že selžou, proto se do některých věcí raději nepouštějí, či jich rychle zanechají. Dokáží být až úzkostní a ustrašení. Mají tendence lpět na starém dobrém pořádku a bránit se změnám i v případě, že jsou tyto změny žádoucí. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Lvi mají velké ego a často si myslí, že nad ně není. Sami sebe mají na prvním místě a potřeby druhých je příliš nezajímají. Majetničtí dokáží být také ve vztahu, kdy miláčka považují za svůj majetek. Bývají i netrpěliví, protože nechápou, že na ně někdo nemá čas hned teď. Mají tendence zveličovat všechny své úspěchy a přednosti a nedostatky naopak přehlížet. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Panny mají jasnou představu, jak by věci měly vypadat - a nehodlají se jí vzdát. Často druhé kritizují jen proto, že něco nedělají tak, jak si přejí ony. V kritice si servítky neberou a jsou schopny druhé urazit a nelámat si s tím hlavu. Samy musí mít všechno perfektní, jinak nejsou spokojené a mohou propadat úzkostem. Brání se změnám, protože milují zavedený pořádek. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Váhy bývají lenivé a dělá jim obrovský problém učinit důležité rozhodnutí. Své názory ale mohou měnit poměrně snadno, takže se nedivte, že nedodrží slib, který vám daly. Jsou esteticky založené, proto mohou fyzickou krásu nadřazovat duševním hodnotám a působit na druhé povrchním dojmem. Váhy také bývají koketní a nepatří k nejvěrnějším znamením. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Štíři jsou manipulátoři a rádi ovládají druhé. Ve vztahu mohou být velmi žárliví, žárlivost se často mění doslova v posedlost. Sami mnohdy neumějí vyjádřit své pocity a emoce, takže je těžké přijít na to, co je ve skutečnosti trápí. Není těžké se Štíra jakkoli dotknout, počítejte ale s tím, že správný Štír přejde okamžitě do útoku a nebude váhat vás zranit. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Jedná se o velmi pravdomluvné znamení, které není schopné ani milosrdné lži. Střelci bohužel dokáží dát svůj názor najevo dost nevybíravým způsobem, který může druhé lidi ranit. Nejsou to zrovna diplomaté ani vyjednavači. Některé věci berou jako samozřejmost a nechápou, že by za ně měli někomu poděkovat. Ve vztahu rádi tlačí na pilu a chtějí všechno hned. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Kozorozi jsou velice tvrdohlaví a nechtějí ze svého přesvědčení ustoupit, ani když jim stokrát dokážete, že není správné. Když se jim něco nepovede, podléhají pesimismu a bojí se, že to už nedokáží spravit. Špatně snáší kritiku, kterou si berou moc osobně. Bývají to spíše introverti, kteří mají jen úzkou skupinu přátel. Dělá jim problém jen tak oslovit cizího člověka. Jaké jsou slabiny jednotlivých znamení zvěrokruhu? Najdete je zde v galerii!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články