Horoskop pravdy: Blíženec je excelentní lhář, Štír je opravdu poctivý

Horoskop pravdy: Blíženec je excelentní lhář, Štír je opravdu poctivý
Zdroj: Pixabay
VODNÁŘ (21. 1. - 20. 2.): Vodnáře vystihují tato tři slova - jsou šokující, intelektuální a arogantní.RYBY (21. 2. - 20. 3.): Ryby vystihují tato tři slova - jsou tajemné, intuitivní a obětavé.BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berany vystihují tato tři slova - jsou ambiciózní, vášniví, temperamentní.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býky vystihují tato tři slova - jsou smyslní, nápadití a věrní.+ 8 fotek+ 9 fotek

Dokážete rozeznat pravdu od manipulace a lží? Myslíte si, že lhaní není hříchem? Astrologie prý dokáže poskytnout důležité informace o tom, zda máte sklon přikrášlovat realitu, nebo zda pro vás pravda představuje absolutní normu.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 21. 02. 2020 06:00

Beran (21. 3. - 20. 4.) 

Beran je považován za znamení, které je nejméně náchylné ke lžím. Důvod? Je přímý a nebojí se konfrontace. Výjimečně použije lež k obraně nebo ochraně milované osoby. A pravděpodobně nebude odhalena. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Toto znamení nemá žádnou zvláštní tendenci lhát. Býk si totiž nerad komplikuje život. Nemá strach bojovat, ale ctí pravdu. Takže jeho boj je vždy čestný. Obecně platí, že co Býk řekne, to udělá. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženec je excelentní lhář. Pravda je pro něj nuda. Je to znamení dvojí osobnosti, takže je mistrem lží a opravdu se vyzná. Ví, kde je pravda, ale je v neustálém pohybu, takže ji k životu nepotřebuje. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Raci nejsou vyloženě lháři, ale žijí tak emocionálně, že někdy těžko rozliší lež od pravdy. To jim ale nikdo nemůže mít za zlé. Jsou to dobráci. A jsou spíše oběťmi manipulátorů. Snaží se odlišit od ostatních a mají své představy o pravdě. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev není lhářem, ale spíše má sklon k přehánění a zveličování. Svou pravdou většinou ubližuje ostatním. Je usilovný, impulzivní, ale nelze o něm říct, že by byl profesionálem ve lhaní. Svými velkolepými vizemi si vytváří vlastní realitu. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je příliš tvrdá a náročná. Tudíž i mluvení pravdy má pro ni velkou váhu. Je přísná a něco jako lež nikdy nepřijme. Opovrhuje lidmi, kteří lžou a vymýšlejí si. Je také velmi diskrétní, takže svěřené tajemství zůstane v jejím případě v dobrých rukách. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váha je známá svou nerozhodností. Pokud musí lhát, je to ze dvou důvodů: buď je nespokojená, nebo se neumí rozhodnout. Za jiných okolností lhát nebude. Vzácně zalže, aby vzala něco na sebe. Má strach z potenciální konfrontace. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír je opravdu poctivý. Jasně a transparentně řekne, co si myslí. Kdyby lhal, cítil by se bezmocný a bez kontroly. Potřebuje mít nad sebou kontrolu. Štír se cítí zvlášť nepříjemně, pokud ví, že mu někdo lže. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je bezprostřední a rád vynaloží úsilí k manipulativním plánům. Ale přímý lhář to není! Spíše zapomíná na detaily, které kdy vyslovil. Rád si vymýšlí příběhy a baví svým povídáním o dobrodružstvích, která zažil. Ale je pozitivní a lži se mu nelíbí. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Praktickému Kozorohovi půjde lhaní hladce, pokud se k němu odhodlá. Ale není to jeho styl. Lže pouze v jednom případě, a to ve výchovných situacích, přece svým ratolestem neřekne úplnou pravdu. V tomto případě je to nezbytnost! Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář používá lež k ospravedlňování. Věří ve správnost svých myšlenek a je připraven lhát, aby své myšlenky dostal, kam potřebuje. Necítí potřebu dodržovat očekávání okolí. Necítí lítost, není ani manipulátorem a lhaní nebere jako hřích. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Citlivé Ryby neklamou, ale je pro ně obtížné rozeznat pravdu od manipulací a lží. Mají sklon klamat sebe samy. Problém je pro ně v hodnocení celku. Jsou přizpůsobivé, a proto jsou často manipulovány druhými. Musí si pečlivě vybírat lidi, kterými se obklopí. Tip: Jaká tři slova vás vystihují? Čtěte v galerii!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články