Charakteristika znamení zvěrokruhu Beran: Bojovníci se silnou vůli, kteří nikdy nic nevzdávají

Charakteristika znamení zvěrokruhu Beran: Bojovníci se silnou vůli, kteří nikdy nic nevzdávají
Zdroj: Pixabay

Berani jsou neskuteční bojovníci, kteří se nikdy nevzdávají. Umějí si jít za svým, přesto nezapomínají hluboce milovat svou rodinu. Umějí se postavit za správnou věc a jen tak něco je nerozhodí. Vládne jim živel ohně, díky kterému překypují životní energií. Jsou to ti baviči, se kterými chcete být na každé oslavě a nikdy nezkazí žádnou legraci. Umějí se nadchnout pro věc a radovat se z maličkostí. Podívejte se, jaké další vlastnosti Beran má a které slavné osobnosti se narodily v tomto znamení zvěrokruhu!

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 28. 02. 2022 06:00

Berani jsou odvážné bytosti a také stateční bojovníci. Zároveň se nebojí prosadit vlastní názor a jít si za tím, po čem touží. Berani mají rádi výzvy, a tak ani v partnerském vztahu byste se jim neměli plně podřizovat. To se pak začínají rychle nudit.

Berani jsou rození bojovníci

Umějí se postavit za správnou věc a ochrání slabší. Nikdy jim však nedávejte nevyžádané rady, to umí Berany rozčílit doběla. Nedělají kompromisy, do všeho jdou po hlavě. V životě to často dotáhnou hodně daleko, byť se kvůli své povaze mohou někdy dostat do ostrého konfliktu. Mají ten dar, že se neurážejí ani ostatním zpětně nic nevyčítají, rádi nechávají minulost minulostí. Vždy mají velké kariérní ambice a sny. V životě si dávají těžké a vysoké cíle, kterých však bez větších obtíží dosahují. Potřebují náročné úkoly, bez toho jim chybí ta správná životní iniciativa.

Důležité pro ně je, jakého člověka mají vedle sebe a s kým jdou společně životem. Nezamilují se tak snadno, chvíli trvá, než si někoho pustí k tělu. Touží po podpoře, byť nepotřebují přehnaný obdiv. Skvěle se uplatní ve státním sektoru jako policisté, hasiči, soudci. Vhodné je pro ně také zaměstnání pilota, veterináře, kaskadéra či automobilového závodníka. Adrenalin mají Berani zkrátka v krvi!

Děti v tomto znamení potřebují respekt a pochopení, pak rostou v sebevědomé a úspěšné lidi. Shazování na ně působí naprosto destruktivně a opouštějí i své nejnižší ambice. Pokud na ně jednou někdo při dělání domácího úkolu zakřičí, už se ho navždy budou bát požádat o radu.

Romantika, láska i vášeň je Beranům vlastní

Berani jsou úžasní milenci! Pokud milují, jsou schopni hluboké a oddané lásky. Rodina je pro ně primární. Netrpí předsudky a jsou upřímní. Mívají spoustu přátel. Jsou temperamentní, iniciativní a nadšení pro každou maličkost. Nepotřebují v životě velká gesta, potěšíte je i vyrobeným dárkem. S nadšením se vrhají do všeho, co je nové a milují dobrodružství. Z čeho naopak ve vztazích utíkají, je stereotyp. Zejména jejich tělesné touhy ochabují, pokud jim do vztahu vstoupí rutina. Často si svou soutěživost přinášejí i do postele. I tam jsou schopni velkých výkonů!

Nikdo se jim nemůže rovnat v jejich silné vůli. Pokud se pro něco rozhodnou, nikdy to uprostřed cesty nevzdají. Muži v tomto znamení bývají skuteční rytíři, kteří jsou své ženě vždy na blízku. S každým jednají rovnocenně. Ženy jsou naopak skvělé hospodyňky, které se s láskou, která je jim vlastní, starají o domácnost i své sny. Nikdy nedělají kompromisy a zvládají vše. Pro druhé v tomto bývají velkou inspirací.

Slavné osobnosti ve znamení Berana

Určitě vás nepřekvapí, že mezi Berany patří skutečně zvučná jména! Například filmová kamarádka Harryho Pottera Hermiona Emma Watson, nejslavnější Pravá blondýnka Reese Witherspoon, záhadně zemřelý herec Heath Ledger, britská herečka Keira Knightly, členka party ze Sexu ve městě Sarah Jessica Parker, profesionální fotbalová manželka Victoria Beckham, mistr bojových umění Jackie Chan nebo zpěvačka Lady Gaga. Představitel Tonyho Starka Robert Downey Jr. je hrdým Beranem také, stejně jako spisovatelka Maya Angelou. 

Historicky patří mezi Berany například malíři Leonardo da Vinci či Vincent van Gogh. Berankou bojovnicí je také olympijská vítězka Ester Ledecká. Světoznámý obchodník Tomáš Baťa se k Beranům řadil také.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články