Horoskop: 4 znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí vážně nezávislé ženy

Horoskop: 4 znamení zvěrokruhu, ve kterých se rodí vážně nezávislé ženy
Zdroj: Freepik

V mládí se potřebují vybouřit, v pozdějším věku musí mít čas na sebe i na své koníčky. Jsou prostě nezávislé, a proto mají i na partnera poměrně vysoké nároky. Podívejte se na čtyři znamení zvěrokruhu, v nichž se rodí svobodomyslné ženy, nádherná to stvoření!

Jana Matušková
Jana Matušková 04. 05. 2023 05:46

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana jsou podle vztahového horoskopu zejména v mladších letech velmi svobodomyslné a nechtějí se příliš vázat. Jejich zájmy jsou pro ně důležité a nehodlají veškerý čas obětovat jednomu člověku. To ale neznamená, že chtějí být volné navždy. Dříve nebo později potkají někoho, s kým je jim dobře a doopravdy se zamilují. Takový vztah pak trvá do konce života.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně se rády baví a nedělá jim problém během života vystřídat víc partnerů. Muž je hlavně nesmí nudit, proto musí být schopný hovořit s nimi na jakékoliv téma. Blíženkyně není z těch žen, které se spokojí s hezkou domácností a praním ponožek. Hledají rovnocenného partnera, který je nechá dýchat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Ženy narozené ve znamení Štíra jsou vášnivé a potřebují prostor i nové podněty. Štírka se ve vztahu nesmí cítit jako v pasti, jinak rychle uteče. Často si ze začátku nechává pootevřená zadní vrátka, aby mohla případně rychle zmizet, a zároveň pozoruje, jestli se někde nenaskytne něco lepšího.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Ženy v tomto ohnivém znamení zvěrokruhu milují svobodu a cestování, proto jim zpočátku druhý člověk bývá spíše na obtíž. V mládí se musí vybouřit, jinak mají problémy. Situace se změní až v okamžiku, kdy se rozhodnou usadit. Pak se z nich stanou milující partnerky, které si ale čas od času potřebují vyrazit jen s přáteli, nebo se chvíli nerušeně věnovat svým koníčkům.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články