Horoskop: Jste nezávislá partnerka, nebo potřebujte partnerskou oporu?

Horoskop: Jste nezávislá partnerka, nebo potřebujte partnerskou oporu?
Zdroj: Pixabay

Každé znamení má v sobě kousek nezávislosti a trochu potřeby někomu důvěřovat. Pojďme se podívat na to, kdo upřednostňuje svobodu a kdo touží po životní opoře.

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 12. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beranky jsou zejména v mladších letech velice svobodomyslné a nechtějí se příliš vázat. Jejich zájmy jsou pro ně velice důležité a nehodlají všechen svůj čas obětovat jednomu člověku. To ale neznamená, že chtějí být volné na vždy. Dříve či později potkají někoho, s kým je jím dobře a doopravdy se zamilují. Takový vztah trvá do konce života.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice nepatří mezi ženy, které by střídaly partnery. Hledají někoho, s kým budou jednoduše šťastné. Pro Býčice je zázemí velice důležité, proto upřednostňují muže, kteří jim ho dokáží vytvořit. Vzájemná důvěra je pro ně na jedné z předních příček a rozhodně ji kladnou výš než touhu po dobrodružství.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně se rády baví a nedělá jim problém za život vystřídat víc partnerů. Muž je nesmí hlavně nudit, proto musí být schopný s nimi hovořit na jakékoli téma. Blíženkyně není z těch žen, které se spokojí s hezkou domácností a praním ponožek, hledají rovnocenného partnera, který je nechá dýchat.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice jsou milující a touží po domově v pravém slova smyslu. O svého miláčka se starají nejvzorněji ze všech znamení a stejnou péči chtějí i od něj. Těžko se smiřují s tím, že na ně partner nemá čas, protože ony musí být na prvním místě. Dlouho se vyrovnávají také s tím, že jejich děti dospěly a odstěhovaly se.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvice jsou sebevědomé ženy, které se o sebe umějí postarat. Touží ale po obdivu a jisté pozornosti, které se jim od mužů dostává měrou vrchovatou. Lvice musí mít vedle sebe někoho, koho si mohou vážit, a kdo je jich vůbec hoden. Zrozenkyně tohoto znamení bývají dost vybíravé a nespokojí se s málem.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Praktická Panna touží po někom, kdo má hodnoty nastavené stejně jako ona. Panna chce mít ve vztahu všechno perfektní a je ochotná na něm tvrdě pracovat. Nesnáší však nezodpovědnost a nespolehlivost, kterou svému protějšku netoleruje ani ve snu. Život s Pannou musí mít řád.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy touží po vzájemné harmonii a usilují o vztah, který bude rovnocenný. I když Váha působí křehce, bývá to ve skutečnosti žena, která je spíš rozumově založená a nedá se nazvat romantickou. Chce, aby si jí muž vážil a ona si na oplátku váží jeho, rozhodně se však nehodlá vzdát svých zvyklostí.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou velice vášnivé a potřebují prostor i nové podměty. Štírka se nesmí ve vztahu cítit jako v pasti, jinak rychle uteče. Často si ze začátku nechává pootevřená zadní vrátka, aby mohla při nejhorším rychle zmizet a zároveň pozorovat, jestli se nenaskytne něco lepšího.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně milují svobodu a cestování, proto jim bývá druhý člověk spíš na obtíž. V mládí se musí vybouřit, jinak mají problémy. Situace se změní až v okamžiku, kdy se rozhodnou usadit, pak se z nich stanou milující partnerky, které si ale čas od času potřebují vyrazit jen s přáteli, nebo chvíli nerušeně věnují svým koníčkům.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky jsou velké praktičky, které potřebují mít zázemí. Rodina je pro ně na prvním místě, proto se od mládí poohlížejí po někom, kdo má stejné preference. Bohužel se některým z nich stává, že se párkrát spálí, ale ze svých chyb se dokáží poučit a jsou pak o mnoho silnější. Kozorožky jsou ženy na vážné vztahy.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky mají hlavu v oblacích, ale nohama stojí na zemi, proto jsou pro ně časté romantické sny, ale v životě upřednostňují spíše prakticky založené partnery. Chtějí muže, na kterého se budou moci spolehnout, ale zároveň s ním budou moct podnikat potřeštěné kousky. Když takové najdou, je z toho láska jako trám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Pro Ryby je láska smyslem jejich života. Ryby mají romantické představy o lásce až za hrob, které jim zpravidla vydrží po celý život. Ryby jsou velice milující partnerky, které vyžadují něhu a pozornost. Zrozenkyně tohoto znamení bývají rády, když se o ně muž stará a vezme velký díl zodpovědnosti na sebe.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články