Chytrý horoskop pro vztahy, které skomírají: Pannu nechejte plánovat, Rybě pomozte s financemi

Horoskop pro vztahy, které skomírají: Pannu nechejte plánovat, Rybě pomozte s financemi
Zdroj: Unsplash

Skomírá váš vztah, nebo jen chcete dále něco zlepšovat a dolaďovat? Horoskop vám dokáže prozradit, co od vztahu chcete a jak se dá vaše láska prohloubit, pokud zrovna stagnuje.

Jana Jánská
Jana Jánská 13. 03. 2023 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ohnivý Beran mívá celou řadu zájmů a moc ho potěší, když se do nich jeho protějšek také zapojí. Dělá váš miláček nějaký sport, který vás dvakrát netáhne? Nevadí, zkuste najít nějaký kompromis, který vás bude bavit oba, ať spolu trávíte více času.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci si potrpí na dobré jídlo a pití. Pamatujte proto na to, že láska prochází žaludkem a připravte svému partnerovi nezapomenutelnou večeři nebo dezert. Ve volném čase můžete ochutnávat víno někde ve sklípku, nebo si společně vychutnat kávu na zahradě či balkónu, bude-li tomu počasí přát.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci stojí hlavně o zábavu a společnost. Pokud se Blíženec ocitne doma a nesmí vycházet, je to pro něj zlé. Zkuste pro něj proto vymyslet nějakou smysluplnou činnost, bránit se rozhodně nebude. Také se snažte s Blížencem diskutovat o všem, co vás napadne.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak stojí o projevy citů a náklonnosti. Říkejte mu proto, co všechno pro vás znamená a jak jste rádi, že s ním jste. Rak má také tendenci podléhat nejrůznějším náladám, pro které musíte mít pochopení. Když je momentálně smutný, zkuste ho rozptýlit a něčím potěšit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lev touží po obdivu, proto ho nezapomínejte pochválit. V lichotkách ale nebuďte prvoplánoví, protože tohle Lev dokáže rychle prohlédnout. Snažte se být nějakým způsobem originální a pokaždé řekněte něco jiného. Lva také potěšíte, když ho necháte nerušeně odpočívat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny chtějí mít všechno dokonalé, tak je pochvalte za to, jak dělají všechno správně a nechejte se od nich poučit. Panna je ráda, když vám může udělit dobře míněnou radu, kterou se budete řídit. Také nechejte Pannu, aby mohla něco sama rozhodnout nebo naplánovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy touží po harmonii a romantickém souznění, proto se snažte být její spřízněnou duší. Váha bude ráda, když se vám bude moct svěřit a všechno s vámi probrat. Váhy také milují všechno hezké, proto je potěšíte dárkem v podobě drobného uměleckého předmětu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou velice vášniví, proto u nich zabodujete sexem. V ložnici popusťte uzdu fantazie a nebojte se experimentovat. Na večer zvolte film, který je erotický a zároveň rafinovaný, protože to Štíra jednoznačně nažhaví. Nebojte se s ním mluvit o sexu nahlas.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci potřebují hlavně svobodu, proto je nikdy nezkoušejte dusit. Dopřejte Střelci prostor pro jeho zájmy a zkuste se do nich nějak zapojit. Nemusíte podávat vysoké výkony, protože v tomto případě se počítá snaha. Střelci uděláte radost, když pro něj naplánujete zážitek.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh potřebuje stabilitu a pocit bezpečí. Vytvořte mu domov, ve kterém se bude cítit dobře a rád se do něj vrátí. Pokud ho chcete potěšit, vylepšete místečko, na kterém rád odpočívá. Kozoroh přivítá, když ho zasvětíte do všech vašich plánů a necháte ho rozhodovat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři potřebují aktivitu, která je nějakým způsobem neotřelá a originální. Můžete proto zkusit namalovat své vlastní portréty nebo se vyfotit v retro stylu. Vodnáři si také potrpí na dobré jídlo, rádi zkoušejí nové recepty. Připravte pro ně něco, co voní exotikou.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby potřebují cítit oporu. Buďte proto tím, na koho se mohou spolehnout a dokáží mu plně důvěřovat. Jelikož jde o emotivní znamení, mějte trpělivost s náladami Ryb, které se mohou rychle střídat. Rybu potěšíte, když převezmete některé její povinnosti, třeba starost o finance.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články