Horoskop: Čím jste pro muže přitažlivé na základě vašeho astrologického znamení

Horoskop: Čím jste pro muže přitažlivé na základě vašeho astrologického znamení
Zdroj: Pixabay/koláž Lifee.cz

Každé znamení zvěrokruhu je jiné, proto má i jiné silné stránky. Pojďme se podívat, čím jste pro muže přitažlivá právě na základě vašeho data narození. Je to vrozená spontánnost, nebo smysl pro eleganci?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 20. 04. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ženy narozené ve znamení Berana mají v sobě oheň, který nedává mužům spát. Fascinuje je jejich živelnost a nespoutanost, která z nich prýští na všechny strany. Tyto ženy mají také celou řadu zájmů, kdy většina z nich není tak úplně "ženská", proto si mají s opačným pohlavím o čem povídat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býčice jsou upravené ženy, které zároveň působí přirozeným dojmem, což muži oceňují. Bývají praktické a řídí se selským rozumem, proto není pro opačné pohlaví problém takovéto ženě porozumět. Býčice bývají také starostlivé a potrpí si na péči o domácnost a kuchyni, čímž si ledaskoho získají.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženkyně jsou otevřené a komunikativní ženy, které se muž nebojí oslovit, protože mají přátelskou povahu. S Blíženkyní si má muž vždycky co říct, neboť Blíženkyně má široké spektrum zájmů a ráda si poslechne cokoli zajímavého. Tyto ženy navíc působím svěžím a mladistvým dojmem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Račice působí jemně a žensky. Jelikož jsou proměnlivé jako vodní hladina, působí na opačné pohlaví tajemným dojmem a muž si dokáže dát velkou práci, aby přišel na to, jaké skutečně jsou. Račice jsou navíc pečující typy, které jsou svému vyvolenému věrné a starají se o něj.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvici muž nepřehlédne, jelikož je sexy a zábavná. Lvice bývají ve společnosti oblíbené, proto o ně usiluje hned několik nápadníků. Muži na nich obdivují jistou nezávislost a umění, s jakým se dokáží prosadit. Tyto ženy si svých partnerů velice váží a mají s nimi rovnocenný vztah.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou upravené a působí zdravým dojmem. Jsou trochu odtažitější, což dokáže v jejich nápadníkovi probudit velký zájem. O Pannu se zkrátka musí usilovat, což zamilovanému muži nedělá problém. Panenky jsou ve vztahu milující a jejich protějšek se na ně může spolehnout.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou šarmantní ženy, které vědí, co se sluší a patří. Umí velmi dobře flirtovat, čímž ve svém obdivovateli probudí obrovský zájem a zvědavost. Váhy bývají inteligentní, proto se s nimi dá hovořit na jakékoli téma. Milostné hrátky berou jako zvláštní druh hry.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štírky jsou vášnivé, což muži cítí na první pohled. Je v nich navíc jistá tajemnost, která dráždí fantazii. Štírky ale nepatří mezi ženy, které by dávaly okatě najevo zájem, jejich nápadník si je musí nějak získat. Pak ve Štírce najde ženu, která nedělá nic na půl.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelkyně jsou zábavné a vyzařuje z nich životní optimismus. Muži se rádi dívají, jak je Střelkyně plná života a dokáže si ho užívat plnými doušky. Střelkyně dokáže být pro svého vyvoleného i parťačkou a nejlepší kamarádkou v jednom, se kterou může podnikat bláznivé kousky.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorožky patří mezi upravené ženy, které vědí, co od života i partnera chtějí. Svého protějšku si velice váží a dokáží toho pro něj hodně udělat. Kozorožky jsou stabilní, proto se o ně muž může v krizových situacích opřít. Tyto ženy zkrátka dokáží vytvořit láskyplný domov.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnářky jsou originální a dokáží zaujmout na první pohled. Dokáží se skvěle bavit a jejich humor dostane každého. Mužům se líbí proto, že Vodnářka není tuctovka. Vodnářky velice rády zkouší nové věci a nebude jim dělat problém zapojit se do nějakého z koníčků svého vyvoleného.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou jemné a něžné, proto je muži milují. Ryby jsou plné soucitu a dokáží pomoci ostatním, což je jejich velké plus. Ve vztahu jsou věrné a dívají se na svůj protějšek s velkou dávkou obdivu. Jejich cílem je vytvořit milující domov a založit rodinu.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články