Petra (23): Partner mi slíbil milování každý den, jenže to nedodržuje. Už to déle nevydržím

Petra (23): Partner mi slíbil milování každý den, jenže to nedodržuje. Už to déle nevydržím
Zdroj: Freepik

Petra o sobě říká, že je náruživější typ ženy, a když se seznámila s Alešem, oznámila mu to hned na začátku. On jí slíbil, že se s ní bude milovat tak často, jak bude chtít. Ale přešlo pár měsíců a skutek utek.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 05. 03. 2021 18:00

Svoje šestnácté narozeniny jsem oslavila ztrátou panenství. Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek, bolest minimální, zato jsem se dostala do totální extáze. Od toho dne jsem pořád toužila po sexu. Po lásce také, ale sex byl jasnou prioritou.

Nedostatek sexu jsem musela řešit nevěrami

Měla jsem jednou fajn přítele, spali jsme spolu každý den, ale po nějaké době se frekvence styků snížila. Já jsem začala být nervózní, podrážděná a tehdy mi došlo, že to je nedostatkem sexu. Jenže přítelovi se pokaždé nechtělo, a tak jsem to řešila úlety.

Po dvou letech jsme se rozešli, ale když jsem si uvědomila, že o mých nevěrách neměl ani tušení, pokračovala jsem v nich v každém dalším vztahu.

Slíbil mi, že spolu budeme denně spát

Dokud jsme měli s partnerem pravidelný sex, nebyl žádný problém. Jakmile mě ale začal zanedbávat, řešila jsem svou potřebu s jinými muži. Ve všech případech šlo pouze o sex, láska s tím neměla nic společného.

Bohužel moje poslední nevěra praskla a nebylo to hezké. Přítel zuřil, a dokonce si mého milence našel a zbil ho. Pak si mě v práci odchytla jeho přítelkyně a udělala mi přede všemi strašnou scénu. V ten moment jsem si říkala, že mě tohle vyléčilo, ale chyba lávky, sex jsem potřebovala pořád.

Téměř okamžitě jsem si našla nového přítele a už na první schůzce jsem mu řekla, jak moc je pro mě milování důležité. Chtěla jsem, aby věděl, do čeho jde. On se toho nebál, sám mi řekl, že sex miluje a je rád, že do toho konečně nikoho nemusí nutit. Rande jsme pochopitelně zakončili v posteli a od té doby jsme spolu.

Navrhl mi, ať si pomohu vibrátorem

Každý den jsme se milovali a zároveň se lépe poznávali. Byla jsem šťastná. Jenže ani tahle pohádka dlouho nevydržela. Už po pěti měsících Aleš zvolnil. Jednou usnul dřív, než jsem přišla do ložnice, podruhé se necítil dobře a já jsem si uvědomila, že mě jen oblbuje trapnými výmluvami. „Zítra ti to udělám jako nikdy v životě, vynahradím ti to,“ prohlásil, ale slib nedodržel.

Říkal, že se budeme milovat každý den, teď to ale děláme jen čtyřikrát za týden, někdy i třikrát. Neskutečně mě to frustruje, mám špatnou náladu a zlobím se na něj. Jednou mi navrhl, abych si pomohla vibrátorem, protože ho bolí břicho. Hrozně jsme se kvůli tomu pohádali.

Nemám přece chlapa od toho, abych si pak sama zalezla pod peřinu s umělou náhražkou. On pořád argumentuje tím, že teď máme pořádný vztah a záleží i na jiných hodnotách, ale já se bojím, že ačkoliv ho miluji, tak to budu muset řešit někde jinde. Věděl, jaká jsem, možná by ho to ani nepřekvapilo.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články