Filip (23): Kamarádi se mi smějí, že jsem pořád panic. Já mám ale se ženami jeden problém

mladý muž
Zdroj: Freepik.com

Pan Filip se nám svěřil, že už poznal pár dívek, ovšem žádná mu nevyhovovala natolik, aby s ní měl pohlavní styk. Jemu to nevadilo, ale kamarádi se mu smějí, že se svými požadavky zůstane panicem navždy.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 02. 2021 08:30

Možná za to může pedantská výchova mých rodičů, ale už odmala jsem byl jiný. Když se spolužáci na základní škole rozčilovali, že mají domácí vězení kvůli nepořádku v pokoji, klepal jsem si na čelo.

Nemám kapacitu na bezduché povídačky

Pro mě byl pořádek vždy na prvním místě. Podle toho, co mi máma vyprávěla, tak už v pěti letech jsem si uklízel sám. To je první věc, která je pro mě u partnerky důležitá. Dále mám rád inteligentní humor, žádné bezduché hospodské povídačky. Tudíž potřebuji, aby partnerka byla chytrá.

Zároveň mě musí něčím zaujmout. Vždycky jsem hledal takovou, která se něčím liší od ostatních. Zajímaly se o mě různé slečny a nebyl by problém je takříkajíc zavléct do postele, ale neměl jsem nikdy kapacitu na to, abych poslouchal řeči o problémech hlavních hrdinů z českých nekonečných seriálů.

Chtěla trávit večery u primitivních filmů

Já jsem třeba velký fanoušek fantasy filmů a také si rád čtu komiksy, to ale nebavilo ani jednu slečnu, se kterou jsem randil. Je to škoda, protože ta předposlední byla opravdu hezká a i chytrá, ale chtěla večer trávit u primitivních filmů, jejichž děj by předpovědělo i malé dítě.

Poslední dívka se mi nabízela ani ne po hodině naší schůzky, takové bych si zase nevážil. Mohl jsem toho využít, ale proč bych jí ubližoval, když vím, že by náš vztah byl ztrátou času?

Je však s podivem, že ačkoliv moji kamarádi jsou stejného ražení jako já, všichni mají partnerku a vedou plnohodnotný sexuální život.

Nechci spát s někým, s kým se neshodnu

A ještě ke všemu si ze mě dělají legraci, že zůstanu panicem navždy, pokud neslevím ze svých nároků. Jeden z nich mi dokonce dohodil kamarádku své přítelkyně, ale byla to katastrofa. Když už to vypadalo, že bychom si mohli rozumět, padlo téma ohledně politiky. V tom jsme se absolutně neshodli. To je pro mě další stěžejní věc.

Stále věřím, že na mě někde čeká zajímavá dívka, která miluje to, co já, má stejné cíle, třídí odpad a vyznává stejnou politiku. Milerád si na ni počkám, protože na rozdíl od svých kamarádů beru pohlavní styk jako spojení na mnohem vyšší úrovni než jen ukojení své potřeby s někým, s kým se rozcházím v základních životních hodnotách.

Nestojím o zlomená srdce, už několikrát jsem musel slečnám vysvětlovat, proč se s nimi nechci dál vídat, a nebylo to vůbec příjemné. Kdybychom vztah posunuli do milostné fáze, bylo by mnohem horší z toho vycouvat. Tak zkrátka čekám, až konečně přijde ta pravá. Je ale pravda, že bych to rád stihl alespoň do svých třicátých narozenin.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články