Hana (30): Manžela trápí, že nebyl můj první. Prý mám podstoupit operaci, aby mě zbavil panenství

krásná zrzka
Zdroj: Unsplash.com

Paní Hana žije v poměrně spokojeném manželství a jak sama říká, nic jí nechybí. Zatímco jejímu manželovi Karlovi chybí jedná důležitá věc. Zjistil, že nebyl její první a chtěl by to dodatečně napravit.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 07. 06. 2020 16:30

Karla jsem potkala na střední škole. Před maturitou jsme spolu začali chodit. Byl trochu stydlín, takže jsme se dlouho jen líbali a víc nic. Nevadilo mi to, sama jsem na to tenkrát nepospíchala, ale pak se naše cesty rozešly, protože jsem odjela do Anglie jako "au pair". Ještě na začátku jsme si psali, ale pak to vyšumělo a já během mého pobytu našla někoho nového a chodili jsme spolu se vším všudy. Byl můj první, za dva měsíce jsme se rozešli.

Zase jsme se dali dohromady

Když jsem se po roce vrátila zpět do Čech, Karel si mě našel a navázali jsme tam, kde jsme přestali. Delší dobu nám trvalo, než jsme se dostali k intimnějším věcem, byl pořád trochu stydlivý. Museli jsme se lehce posilnit kapkou alkoholu a pak se to stalo. Poprvé to s ním bylo takové nemastné neslané. Ale podruhé už se chytl a bylo to čím dál lepší. Když mě za nějakou dobu požádal o ruku, souhlasila jsem. Nebyl to typický hezounek, ale byl na mě moc hodný a věděla jsem, že by mi nikdy neublížil.

Byla jsem jeho první

O svatební noci se vytáhl a bylo to nejlepší milování, jaké jsem kdy zažila. On se ke mně přitulil a řekl, že věděl, že se jednou vezmeme a že byl rád, že si počkal na tu pravou. A pak dodal, že jsem byla jeho první. Už jsem chápala, proč byl tenkrát tak nervózní.

Já jsem mu řekla, že s ním zažívám to nejhezčí milování a že se to nedá srovnat s tím, co jsem měla předtím. A v tom se zarazil. Koukal na mě jak blázen a chtěl to vysvětlit. A tak jsem mu prozradila, že jsem v Anglii měla románek. Přece jsme spolu nebyli, mně bylo devatenáct a nevěděla jsem, že se někdy dáme ještě dohromady. Pochopil to, ale strašně ho to mrzelo. Myslel, že byl také můj první. Trochu jsem se pousmála a řekla: „Copak jsi to nepoznal, když jsme spolu poprvé spali?“ a pohladila jsem ho, ale urazil se. Prý jak to mohl vědět, když ještě s nikým nic neměl. Na rozdíl ode mě!

Dostal šílený nápad

Od té doby byl trochu podrážděný. Přestože jsem mu opakovala, že jsme spolu nechodili a je můj nejlepší partner. Říkal, že to chápe, ale bylo vidět, že ho to pořád štve. Až jednou přišel domů a zcela vážně mi navrhl, že si našel na internetu kliniku, která provádí tzv. hymenoplastiku, při které se obnoví panenská blána. Byl nadšený. Říkal, že by byl šťastný, kdybych to podstoupila, aby měl pocit, že byl můj první. Absolutně se mi do toho nechtělo. Stejně by věděl, že jsem s někým spala ještě před ním, operace by to nezměnila. Ale nedal si říct. Nemluví prakticky o ničem jiném. Bral by to jako důkaz mě lásky.

Ale mně to přijde absurdní. Neznám ženu, která by tu bolest podstoupila dvakrát. Pokud by to ale znamenalo, že od něj budu mít klid a bude zase všechno v pohodě, tak do toho asi půjdu. Ještě to musím pořádně promyslet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články