Jan (39): Navrhl jsem manželce, aby přivedla kamarádku. Souhlasila, ale musím pozvat kamaráda

Jan (39): Navrhl jsem manželce, aby přivedla kamarádku. Souhlasila, ale musím pozvat kamaráda

Pan Honza má manželku Elišku a užívají si spolu bezdětný život. Oba jsou dobrodružné povahy a snaží se pořád zkoušet nové věci. S blížící se čtyřicítkou navrhl Honza manželce, že by narozeniny mohli oslavit poněkud jinak. Eliška souhlasila, ale pouze pod jednou podmínkou.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 30. 05. 2020 16:30

S Eliškou máme bezstarostné manželství. Vzali jsme se z lásky, ale děti nemáme. Nejdříve jsme se na to oba cítili ještě mladí, pak se Eliška bála, že je na to příliš stará a budeme raději cestovat a podnikat dobrodružné výlety. Naši známí děti měli, takže nebyl problém jim je kdykoliv pohlídat, ale bylo příjemné, že jsme je pak mohli vrátit a mít zase klid.

Rádi zkoušíme nové věci

Teď by mi za to dala Eliška asi pohlavek, ale pokud si pamatuji, jsme spolu asi patnáct let. Nevím přesně. Za tu dobu jsme už procestovali hodně zemí a nikdy jsme se nenudili. A to platí i co se manželských povinností týče. Jsme s Eliškou stejně staří a máme dokonce narozeniny ve stejný měsíc. Takže, když se nám za pár měsíců blížila čtyřicítka, navrhl jsem jí, jestli bychom si nemohli trochu více okořenit milostný život a zase zkusit něco nového. Byla pro, ostatně jako vždy.

Napadlo mě, že by k nám mohla pozvat jednou večer svoji kamarádku Magdu. Magda byla totiž pravý opak Elišky. Kypřejší tvary, tmavé vlasy, výrazné líčení. Eliška je více sportovní typ, má svaly a nemaluje se, a i když se mi moc líbí, vždycky mě zajímalo, jaké by to bylo právě s Magdou. Ona z toho byla ale trochu zaražená a řekla, že si to bude muset promyslet. Nechtěl jsem na ni nijak tlačit a ujistil jsem ji, že ji miluji, jen to beru jako zpestření.

Měla jednu podmínku

Po dvou týdnech přišla a oznámila mi, že s mým návrhem souhlasí. Byl jsem radostí bez sebe a v duchu dělal plány, jak to celé zorganizujeme. V tom Eliška zvedla prst: „Ale! Pouze pod jednou podmínkou. Pozveš i Michala,“ řekla. Michal je můj nejlepší kamarád a dělá trenéra v posilovně. Trochu jsem znejistěl. Ani nevím, jestli by do toho šel, ale hlavně bych se vedle něj cítil asi hloupě. Něco jiného je, když budu mít v posteli manželku a její kamarádku, ale představa, že bych ji viděl, jak dovádí s Michalem, to nevím, jestli bych dal.

Eliška mě také ujistila, že jde jen o fyzický kontakt, žádné zamilování, však já to mám přeci stejně. Měla pravdu. Ale potřeboval jsem čas. Zeptal jsem se jednou Michala u piva a jemu to vůbec nevadilo. Prý už tohle jednou udělal, takže se toho vůbec nebojí. No a já se teď musím rozhodnout, jak ty narozeniny teda oslavíme. Jestli pozveme oba kamarády a splníme si sen, nebo jestli by nebylo lepší si spíš vyjet pod stan.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články