Šárka (36): Nejlepší kamarádka mi hlídala děti. Ukradla mi manžela, vzali se a mají spolu rodinu

Šárka (36): Nejlepší kamarádka mi hlídala děti. Ukradla mi manžela, vzali se a mají spolu rodinu
Zdroj: Unsplash.com

Naše čtenářka Šárka měla nejlepší kamarádku, která jí hlídala dítě. Časem Šárka zjistila, že jí odloudila manžela. Následoval rozvod. Jak to nakonec dopadlo, si můžete přečíst v Šárčině příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 05. 2020 08:00

Měla jsem nejlepší kamarádku Pavlu. Byla o pár let mladší, ale i tak jsme měly hodně společného, přestože já už měla rodinu a ona ne. Když byl mému druhému synovi rok a půl, šéf z práce mi nabídl, že bych se mohla vrátit alespoň na půl úvazku. Peníze navíc se nám hodily, ale potřebovala jsem někoho, kdo by mi ho pohlídal. Manžel Michal měl nepravidelnou pracovní dobu a nemohla jsem se na něj v tomto směru spolehnout. A tak se Pavla nabídla, že mi pomůže. Bylo to super. Měla jsem klid, že je s Lukáškem někdo, koho znám.

Vysmála se mi

Takto bezproblémově to fungovalo asi půl roku. Jenže jednoho dne se mi v práci udělalo zle a já jela domů. Když jsem vešla do bytu, už z chodby jsem slyšela nějaké zvuky. Vešla jsem do ložnice a přímo v naší posteli byl Michal s Pavlou. Nevěřila jsem vlastním očím. Lukášek spal vedle v pokoji a oni dováděli u nás doma. Byla jsem naprosto nepříčetná a křičela na ni, co si to dovoluje.

Jenže Pavla místo toho, aby se omluvila a byla pokorná, tak suverénně prohodila, že se s Michalem scházejí dlouho a milují se. Prý je s podivem, že jsem na to přišla až teď. Utekla jsem z bytu. Nemohla jsem to dál poslouchat. Byl to zlý sen.

Odpustila bych mu

Michal podal žádost o rozvod. Ale já ho chtěla zpátky. Měli jsme spolu dvě děti, nechtěla jsem, aby mi ho přebrala nějaká falešná ženská, které jsem důvěřovala. Říkala jsem mu, že mu to odpustím, hlavně ať zůstane doma. Ale nezůstal.

Sbalil si věci, rozloučil se s dětmi a odešel. Naprosto jsem se zhroutila. Přestala jsem chodit do práce a litovala se každý den. Asi nejhorší okamžik byl, když jsem je jednou viděla ve městě a Pavla měla těhotenské bříško. Na místě jsem se rozbrečela. Děti ho občas navštěvovaly, ale Pavlu rády neměly. Když mi můj starší syn oznámil, že tatínek bude mít svatbu, myslela jsem, že se utrápím.

Karma je zdarma

Za pár let měli ještě druhé dítě a moje děti si brali na návštěvu jednou za čtvrt roku. Prostě na ně Michal už postupem času zapomínal a podle vyprávění synů, mu v tom Pavla dost pomáhala. Nechovala se k nim hezky.

Ale jak se říká, karma je zdarma. Když mi jednou Michal přivezl děti, zničehonic utrousil, že se bude asi rozvádět. Prý ho Pavla podvedla skoro se všemi kamarády. V duchu jsem se musela smát. Já mám nového partnera, dětem jsem ho představila až po delší době, aby to pro ně nebylo ještě těžší. Čekáme spolu miminko a budeme se brát. A pevně věřím, že spolu budeme do konce života.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články