Katka (26): Jsem zamilovaná do přítele mojí mámy. Tajně spolu flirtujeme a bojím se, že se už neudržíme

Katka (26): Jsem zamilovaná do přítele mojí mámy. Tajně spolu flirtujeme a bojím se, že se už neudržíme

Katka vyrůstala jenom s maminkou a celou dobu žily samy. Když si maminka konečně našla fajn mužského, protočily se Katce panenky. Od prvního dne se jí líbil a od té doby nemyslí na nic jiného než jenom na něj. Jak toto může skončit?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 21. 05. 2020 16:30

Celý život jsem žila jen se svou mamkou. Máma otěhotněla velmi mladá a můj táta se s ní rozešel těsně předtím, než jsem se narodila. Nikdy jsem ho nevyhledávala, s mamkou nám bylo dobře. Po maturitě jsem si našla bezva práci a vůbec mě nenapadlo, abych si hledala nové bydlení. Nechtěla jsem mamku nechat samotnou.

Návštěva, která mi změnila život

Jednoho dne ale máma začala chystat večeři pro tři lidi. Strašně jsem se divila, pro koho je ten další talíř, a mamka jen špitla, že budeme mít návštěvu. A v tom zazvonil zvonek a ona otevřela. Stál tam nádherný, lehce prošedivělý chlap. Široký úsměv, krásné zuby a ta postava. Úplně jsem žasla, koho si to přivedla. „Tohle je Petr, můj přítel,“ řekla máma. Já mu podala ruku a nemohla z něj spustit oči.

Petr k nám docházel několikrát do týdne. Někdy jsme si všichni tři zašli do restaurace, párkrát mě navštívili v práci. Já jsem si nemohla pomoct, pořád jsem si představovala, jak jsme spolu. Mamce jsem to samozřejmě přála, ale přišlo mi, že jsme měli víc společného jen my dva. Když k nám opět přišel, mamka ještě nebyla doma. A tehdy jsem si vzala vyzývavější oblečení, abych zjistila, jestli se mu líbím jako žena. Sedla jsem si k němu na pohovku a bavili jsme se. Strašně jsem ho chtěla políbit. Ale měla jsem strach. Ovšem jeho pohledy byly jasné. Určitě jsem se mu líbila.

Bojím se, že už to nevydržíme

Za nějakou dobu s námi začal bydlet, a to byla teprve jízda. Máma totiž chodila na směny, a tak jsme spolu byli sami buď hned ráno, nebo večer. Snídali jsme spolu nebo se večer koukali na filmy. Později, když jsem věděla, že mamka jen tak nepřijde, tak jsem se šla osprchovat a pak se po bytě producírovala jen v župánku a lakovala si před ním nehty na nohou. Bylo vidět, že mě chce. Cítila jsem to. Trávila jsem čas jen s ním, po práci jsem vždycky utíkala rovnou domů.

Petr na mě jednou volal z koupelny, že došly ručníky, okamžitě jsem běžela, abych mu přinesla nový. Úplně se mi zastavilo srdce. Vůbec se přede mnou neskrýval. Musela jsem to jít rozdýchat. Od té doby jsem se před ním převlékala, kolikrát jsem i prošla nahá do kuchyně a zpátky. To vzrušení mezi námi by se dalo krájet. Kvůli mamce bych ale nic neudělala, ale štve mě, že si po tolika letech někoho najde a my se do sebe zamilujeme. Možná kdyby se rozešli a měla by někoho jiného, tak bych s ním třeba mohla být. Jsem zvědavá, jak toto dopadne.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články