Sandra (33): Tři roky jsem podváděla manžela se svojí nejlepší kamarádkou. Pak jsem si musela vybrat

Sandra (33): Tři roky jsem podváděla manžela se svojí nejlepší kamarádkou. Pak jsem si musela vybrat

Sandra měla nejlepší kamarádku Evu. A jak to u kamarádek bývá, říkají si všechno, sdílí svoje radosti a starosti. Jejich kamarádský vztah ale nabral poněkud jiné obrátky a Sandry manželství prošlou velkou zkouškou.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 16. 05. 2020 16:30

Jmenuji se Sandra, s manželem Pavlem nemáme ještě děti a bůh ví, jestli se dočkáme. To byl totiž hlavní kámen úrazu našich sporů. Já po dítěti toužím už dlouho, ale Pavel má pořád pocit, že si neužil dostatečnou svobodu a s dítětem by skončila veškerá zábava, kterou zná. Začalo to před čtyřmi lety, kdy jsem cítila, že potřebuji nějakou změnu, protože mě moje práce nenaplňovala. Něco mi scházelo. Jakmile jsem viděla na ulici maminku s kočárkem, hned jsem se rozplývala, ale Pavel o tom nechtěl ani slyšet.

Noční zpráva

S mojí nejlepší kamarádkou Evou jsme snily o tom, jak otěhotníme každá ve stejnou dobu a budeme pak chodit s kočárky na procházku. Jenže Evě scházel partner a ten můj byl proti. Jednoho večera přišla Pavlovi zpráva, ale už spal. Podívala jsem se na displej, kdo ho otravuje takhle pozdě a byla to nějaká Simča. Žádnou takovou jsem neznala, a tak jsem se podívala, o co jde.

Když vašemu manželovi přijde pozdě večer smska od cizí ženy, uděláte to také. Nestačila jsem se divit. Psala mu, že se moc těší, až ho zase uvidí na tréninku a posílá moc pusinek. Praštila jsem ho tím telefonem po hlavě a začala vyvádět. Pavel říkal, že to je jen známá z posilovny a jednou si dali pusu. Nevěřila jsem mu.

Přátelství nabralo jiný směr

Druhý den jsem to vyklopila Evě. Brečela jsem a nadávala a Eva mě utěšovala. Ani nevím, jak se to stalo, ale políbily jsme se. Řekla mi, že mě má stejně ráda víc než jen jako kamarádku a tu noc jsem u ní spala. Přišlo mi to takové přirozené. Znala mě ze všech lidí nejlépe a měly jsme se opravdu rády.

Pavel se mi omluvil a slíbil, že se nic podobného opakovat nebude a já to vzala. O Evě jsem mu ale neřekla. Dál jsem s ní udržovala milenecký vztah. Když žena podvádí muže se ženou, počítá se to také jako nevěra? Nepřišlo mi to tak. Nebyla to konkurence od jiného chlapa. S Evou bylo všechno jiné. Dávala mi to, co Pavel nemohl a naopak. A tak jsem tři dlouhé roky podváděla Pavla a kupodivu jsme spolu měli moc hezký vztah. Nezahrnovala jsem ho otázkami ohledně dětí, nevyváděla jsem, když byl nějaký problém, šla jsem k Evě a bylo mi dobře.

Musela jsem si vybrat

Jenže Eva v tom byla zainteresovaná zřejmě víc než já. Protože ji napadlo, že by mě Pavel mohl přivést do jiného stavu a já bych ho pak opustila a dítě vychovávala s ní. Bylo to šílené. To už se mi opravdu nezamlouvalo. Odmítla jsem a ona to vzala hodně špatně. Než jsem dorazila domů, Pavel už o všem věděl. Takovou hádku jsem ještě nezažila.

Říkal, že je sice moc hezký, že v tom není chlap, ale ani toto není žádná výhra. „Tak co po mně chceš, abys byla spokojená?!“ zařval na mě. Řekla jsem, že s ním chci dítě. Týden si to rozmýšlel, ale nakonec souhlasil pod podmínkou, že se s Evou přestanu vídat. Zažily jsme toho spolu spoustu a budu na všechno vzpomínat, ale můj sen mít rodinu s mužem, kterého jsem si vzala, je pro mě důležitější.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články