Dominika (34): Dcera mě nenávidí, protože se líbím jejím kamarádům

Dominika (34): Dcera mě nenávidí, protože se líbím jejím kamarádům

Asi každá máma si přeje mít se svým dítětem blízký vztah. Dominika takový vztah se svou dcerou měla, jenže jak dcera dospívala, začala v ní vidět soupeřku. Přečtěte si příběh naší čtenářky Dominiky.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 05. 2020 11:00

Byla jsem mladá a hloupá a v šestnácti jsem otěhotněla se svou první láskou. On se na roli otce samozřejmě necítil, ale já se rozhodla, že si miminko nechám a později jsem porodila dceru Aničku (17). Pracovala jsem jako cvičitelka aerobiku a žily jsme v malém bytečku. Víc jsem ke štěstí nepotřebovala. Když byla Anička větší, dostala se na střední školu a já byla pyšná, že jsem ji zvládla vychovat tak mladá. Chodily jsme spolu do kina, nakupovat a často si lidé mysleli, že jsme sestry.

Jednou mě poprosila, jestli smí jít na diskotéku a já měla trochu obavy. Souhlasila jsem ale pod podmínkou, že ji vyzvednu v domluvený čas. Přijela jsem na místo, ale Anička nikde. Nemohla jsem se jí dovolat, tak jsem šla dovnitř.

Po dlouhé době na zábavě

Byla to trochu jiná zábava, než jakou jsem si pamatovala já, ale líbilo se mi tam. Aničku jsem našla a ona mě požádala, jestli ještě chvíli vydržím. Objednala jsem si džus a poslouchala písničky, když v tom ke mně přišel mladý kluk a dal se se mnou do řeči. Musela jsem se smát, zkoušel na mě typické balící fráze jednu za druhou. Jenže za chvíli přišel další. Po něm zase někdo jiný, až to na mě zkoušel i barman. Bylo to už otravné, a tak jsem šla za dcerou, že si s nimi zatančím na poslední písničku a půjdeme.

Cítila jsem se tak skvěle. Hudbu ve své práci poslouchám denně a troufám si říct, že mám díky cvičení i dobrou postavu. Opět za mnou přišel cizí kluk a chtěl se mnou tancovat, ale Anička to viděla a okamžitě chtěla odejít. V autě mi začala vyčítat, že jí akorát ztrapňuji a flirtuji s jejími spolužáky. Nechápala jsem, co to do ní vjelo.

Začala mě nenávidět, protože vypadám dobře

Později si našla hodného kluka Ondru. Skoro každý den u nás trávil čas, a dokonce jsme spolu občas hráli i karty. Jednou za ní přišel, ale opět nebyla ještě doma, tak čekal v obýváku. Normálně jsem se s ním bavila o škole, když v tom přišla Anička a ztropila příšernou scénu, že jí balím kluka. To už jsem nevydržela a chtěla si s ní vyjasnit, kde je problém.

Ona ale začala vyvádět, že Ondra k nám chodí kvůli mně, protože neustále vykládá, jak vypadám skvěle a že podle matky se pozná, jak bude vypadat dcera a díky mně má teda štěstí. A všichni její kamarádi se pořád ptají, kde je ta sexy kamarádka, která pro ni přijela na diskotéku. Zařvala na mě, že mě nenávidí, protože vypadám líp než ona a práskla dveřmi. Hodně mě to zamrzelo. Přítele nemám, protože jsem celý život věnovala jen Aničce a práci a opravdu doufám, že s ní mlátí puberta a budeme zase kamarádky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články