Aleš (27): Líbí se mi starší ženy. Svedl jsem máminu kamarádku a vymstilo se mi to

Aleš (27): Líbí se mi starší ženy. Svedl jsem máminu kamarádku a vymstilo se mi to
Zdroj: Freepik.com

Aleš o sobě říká, že je normální chlap, akorát má menší problém. Nezajímají ho dívky v jeho věku, nikdy si s nimi nerozuměl. Zjistil, že ho přitahují starší ženy. A to tak starší, že se rozhodl, že svede kamarádku svojí mámy.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 27. 05. 2020 16:30

Když jsem chodil se svou první holkou Denisou, přišlo mi, že to dělám jen proto, že moji kamarádi taky nějakou měli. V podstatě mě tenkrát uhnala ona a já do toho z nudy šel. Nebavilo mě to s ní, přitom byla hezká a chytrá, ale jakmile jsem na návštěvě viděl její mámu, doslova jsem se zamiloval. Věděl jsem, že je to špatně, a tak jsem se s Denisou radši rozešel.

Mladé holky mi nic neříkaly

Přistihl jsem se, že od té doby jsem myslel jen na to, jaké by to bylo se starší ženou. Líbily se mi místní prodavačky i moje praktická doktorka. Jenže okolí by se na mě koukalo divně, a tak jsem začal chodit s Kamilou, která byla jen o tři roky starší. Nebylo to ono. Navíc se nade mnou často povyšovala.

Já jsem pořád bydlel s mámou, našel jsem si práci a vídal se s Kamilou. Máma do mě pořád ryla, abych ji k nám pozval, a tak přišla. Moc se jí líbila, ale já už jsem začínal být alergický na ty její řeči, jak velí našemu vztahu, protože jsem mladší apod. Po pár letech jsem to vzdal.

Zase jsem se zamiloval

Jednou u nás byla mámy kamarádka Alena. Tehdy jsem se zamiloval podruhé. Bavila se se mnou jako se sobě rovným, žádné povyšování, žádné řeči o tom, že nerozumím životu. Se staršími ženami jsem si zkrátka měl o čem povídat. Když k nám přišla zase za týden, seděly s mámou v kuchyni, popíjely víno a smály se. Poslouchal jsem, co probírají a pak Alena řekla, že už si zavolá taxi. A v tom jsem se zvedl a nabídl jí, že ji odvezu. „No ty jsi ale hodnej,  Alešku“ řekla a jeli jsme.

Byl jsem rozhodnutý to zkusit stůj co stůj

V autě jsem s ní začal flirtovat a jak byla v náladě, oplácela mi to. Protože měla trochu upito, řekl jsem, že ji odvedu až do bytu. Už jsem prostě potřeboval zjistit, jaké to je. Alena odemkla, sundala si boty a řekla, ať se chovám jako doma. A to už jsem nevydržel. Řekl jsem jí, že se mi strašně líbí a bylo vidět, že jí to dělá dobře. Pak jsem ji popadl a odvedl do ložnice. Bylo to přesně tak, jak jsem si myslel. Starší ženy byly moje krevní skupina.

Když jsme skončili, měl jsem v plánu, že se takto budeme pravidelně vídat, když v tom do pokoje vtrhl její syn a začal dělat bordel. Byl tak v mém věku. Alena se ho snažila krotit a já se rychle oblékal. Když jsem se snažil proklouznout ven, chytl mě a vrazil mi pěstí přímo do obličeje. Vůbec jsem to nečekal, skácel jsem se k zemi a tekla mi krev. Máma se doma strašně divila, co se mi stalo. Alena u nás od té doby ještě nebyla. Snad to bude cítit jako já a budeme se tajně scházet, protože na ni nedokážu přestat myslet.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články