Jirka (31): Vyspal jsem se s mámou mého nejlepšího kamaráda a on nás při tom viděl

Jirka (31): Vyspal jsem se s mámou mého nejlepšího kamaráda a on nás při tom viděl

Každý z nás udělal v životě něco, co by nejraději vzal zpátky. Své o tom ví Jirka, který zažil románek se starší ženou. Možná si teď říkáte, takové věci se dějí. Jenže tohle byla máma jeho nejlepšího kamaráda, který je při postelových hrátkách viděl. Jak to dopadlo?

Tereza Procházková
Tereza Procházková 24. 05. 2020 11:00

Na střední škole jsem měl nejlepšího kamaráda Pavla. Byli jsme jak bráchové. Nikdy jsme moc nechodili do hospod, spíš jsme jezdili na výlety na kole a dali si třeba maximálně jedno menší pivo po cestě. Já k nim domů často chodil a pomáhal mu dělat práci okolo baráku, protože Pavel žil jen s mámou. Jeho táta umřel, když byl ještě malý, a máma nikoho neměla.

Bylo mi jí líto

Jednou odpoledne jsme společně grilovali a Pavlovi se neudělalo dobře. Myslel si, že byl dlouho na sluníčku a šel si lehnout. Tak jsme tam zůstali jen s Alenou, se kterou jsem si tykal. Alena začala mít takovou nostalgickou náladu a vyprávěla o manželovi a o tom, jak bylo těžké vychovávat sama Pavla. Až se jí z toho vyprávění draly slzy do očí.

Usoudil jsem, že je nejvyšší čas jít domů, myslel jsem, že bude chtít být radši sama. A tak jsem jí pomohl nanosit věci do kuchyně a ona mě objala, že děkuje, že jsem takový dobrý kamarád jeho Pavlíka. A když jsem ji tak viděl, smutnou a uplakanou, měl jsem nutkání ji políbit. Bylo mi jí líto. Nebyl to vyloženě ten typ zralých samic, nebo jak to mám nazvat. Byla to prostě normální padesátiletá ženská, která byla dlouho sama.

Trochu se to zvrtlo

A tak se to stalo. Políbil jsem ji. Ona se ode mě odtrhla a mlčky koukala a já se začal omlouvat. Jenže mě popadla a řekla: „Víš co? Pojď sem,“ a skončili jsme spolu v ložnici. Událo se to strašně moc rychle. A oba jsme z toho měli takový divný pocit. Když jsme vedle sebe leželi pod dekou, řekl jsem, že už půjdu, a najednou vešel do ložnice Pavel. Měl úplně šok a začal na nás řvát.

Já jsem se strašně styděl a Alena z toho brečela. Rozhodně jsem neměl nikdy v plánu mu svést mámu, prostě se to stalo neplánovaně. Ale on už se mnou od té doby nepromluvil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články