Antonín (49): Viděl jsem naši dceru v nemravném filmu. Nemohu to nikomu říct

muž, starší
Zdroj: Unsplash.com

Pan Antonín měl se svou manželkou Hankou problémy s dcerou. Ta od nich totiž odešla a Hanka to těžce nesla. Bohužel Antonín se snažil z té situace nezbláznit a trávil večery sám koukáním na internet. To, co tam našel, nečekal ani v tom nejhorším snu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 18. 05. 2020 16:30

S mojí Hankou jsme spolu už skoro třicet let. Osud nám dával různé rány, ale vždycky jsme vše ustáli. Když bylo naší dceři dvacet let, stýkala se se špatnou partou a odešla z domu. Marně jsme ji prosili, aby se vrátila domů, ale pravidelně se ozývala, tak jsme alespoň věděli, že je v pořádku. Hanku ale velice trápilo, že odešla. Měla strach, že se jí něco stane nebo nebude mít dost peněz. Ale Klára nám volala a jednou za čas přijela i na návštěvu. Byla už dospělá, nemohli jsme ji přivázat doma ke stolu.

Trávil jsem večery sám

Já jsem samozřejmě neměl radost, že odešla, ale přísahala, že se má dobře a má fajn práci. Posílali jsme jí nějaké peníze, ale nic jiného jsme dělat nemohli. Bohužel Hanka byla tak rozrušená, že to negativně ovlivňovalo i náš, do té doby pohodový, milostný vztah. Já jsem nebyl žádný náruživec, párkrát za čas jsem si na to vzpomněl, ale Hanku jsem tím raději nechtěl obtěžovat. A tak jsem tuto občasnou situaci řešil tak, že jsem se podíval na nějaký film pro dospělé. Hance bych to ale nepřiznal, vím, jaký má k tomu odpor, tyto filmy srovnává s nevěrou. Ani mně se to moc nezamlouvá, raději bych trávil večer s ní.

Už nikdy se na takové věci nepodívám

Jednou v noci jsem si po dlouhé době opět zapnul internet a jen jsem se tak díval, když jsem najednou spatřil známou tvář. Málem mě ranila mrtvice. Bylo to Klára. A podobných videí tam s ní bylo víc. Samozřejmě jsem na ně nekoukal, ale obrázků vedle toho bylo dost, takže mi to bylo jasné. Nevěděl jsem, co mám dělat a tu noc jsem nešel vůbec spát. Kdybych řekl Hance, že jsem se koukal na takové filmy, zklamal bych ji a navíc by si myslela, že jsem koukal i na dceru a to by byl konec. A kdybych si o tom promluvil jen s Klárkou, styděla by se, že jsem ji viděl. Nemůžu to nechat být, nevychovával jsem dceru k tomu, aby dělala takové věci. Budu nejspíš muset risknout ztrátu důvěry u Hanky, abychom něco vymysleli a dceři pomohli.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články