Sabina (29): Kvůli zvrhlé kamarádce jsem přišla o bydlení. Mejdan se zvrtnul v něco příšerného

krásná blonďatá žena
Zdroj: Pixabay.com

Naše čtenářka Sabina má opravdu otřesný zážitek, který jí jednou večer připravila kamarádka. Pohodová sešlost s kamarády se totiž zvrtla v noční můru a Sabina se poté musela odstěhovat z pronajatého bytu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 05. 2020 16:30

Bydlela jsem v Praze sama v bytě s předzahrádkou. Bylo to perfektní místo, klidné sídliště, a přitom blízko do centra. Jednou jsem se domluvila s kamarádkou Luckou, že ke mně večer přijde a budeme si povídat a drbat jako vždycky. Lucka dorazila, bylo to super, ale najednou někdo zazvonil. Byli to její dva kamarádi, které jsem neznala a ona je bez mého vědomí pozvala. Nechtěla jsem kazit večer, a tak jsem je samozřejmě pustila dál. Bylo to fajn, hráli jsme společenské hry a vedli filozofické debaty.

Pohodový večer narušil její přítel

Jenže asi za dvě hodiny zvonil zvonek znovu. Lucka jen špitla, že to je její přítel Martin. A toho jsem se obávala, protože Martin byl potížista a vždycky dělal problémy. Lucka mu běžela otevřít. Byl opilý. Neměla jsem z toho dobrý pocit. Nepletla jsem se. Netrvalo dlouho a pohodová atmosféra se úplně zkazila, když se Martin s Luckou začali strašně hádat. Martin otevřel dveře na moji zahrádku a skočil přes plot k sousedům s tím, že uteče. Jenže od nich se nedalo nikam dostat, tak přeskočil zpátky. Lucka mezitím zavřela dveře a on začal řvát na celé kolo, že ji zabije. Pustila jsem ho hned dovnitř, ať proboha odejde normálně dveřmi. Oni se ale do sebe pustili ještě víc, do toho štěkal můj pes, a nakonec mi vylili na polštář červené víno.

Během chvilky bylo všechno jinak

Naštvaně jsem ho odešla vyčistit do koupelny a nadávala si, že jsme raději nešli do hospody, odkud bych mohla hned odejít. V koupelně jsem zas tak dlouho nebyla, ale když jsem se vrátila, nevěřila jsem vlastním očím. Nemyslím si, že bych byla nějak prudérní, ale toto bylo opravdu moc. Lucka s Martinem se objímali a usmiřovali se vším všudy. Dotyční kamarádi stáli okolo nich napůl svlečení a povzbuzovali je. Já absolutně nechápala, co se stalo. Stála jsem tam, držela ten vyčištěný polštář a byla úplně v šoku. Probralo mě až to, když se po mně jeden z kluků začal sápat a chtěl mi sundat oblečení.

Já jsem byla potrestaná

Začala jsem křičet, ať všichni vypadnou. Všude byl bordel, závěsy stržené, židle převrácené, víno vylité, pes se někam schoval a přede mnou se odehrávalo toto. Otevřela jsem dveře a začala jim vyhazovat oblečení na chodbu. Jenže jsem si neuvědomovala, že řvu nahlas a sousedi z mého patra vyšli na chodbu. Jenže se objevili zrovna ve chvíli, kdy všichni čtyři vyběhli napůl svlečení, opilí a řvali, že jim kazím zábavu. Sousedi na mě křičeli, že zavolají policii, byla to hrůza. Místo toho všechno oznámili majitelce bytu a musela jsem se odstěhovat. Kamarádce jsem to neodpustila, ani jeden z nich se mi totiž neomluvil. Místo pěkného večera jsem měla z ostudy kabát.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články