Erika (33): Moje neteř mě nenávidí. Prozradila jsem její tajemství a ona mě chce zničit

Erika (33): Moje neteř mě nenávidí. Prozradila jsem její tajemství a ona mě chce zničit

Erika se přivdala do veliké rodiny. Měla z toho velkou radost a hodně se sblížila se svou neteří. Jenže jednoho dne nechtěně vyzradila její tajemství a ona se rozhodla, že se jí pomstí.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 06. 2020 10:00

Když jsem poznala rodinu svého budoucího manžela, byla jsem nadšená. Spoustu milých lidí a hodně dětí. Já jsem žádné sourozence neměla, takže jsem byla moc ráda. Pak jsem otěhotněla a shodli jsme se, že nechceme vychovávat dítě ve městě. Robert zmínil, že vedle rodičů je baráček na prodej, tak jsme se přestěhovali za nimi na Moravu. Svatbu jsme stihli ještě před narozením Sofinky.

Hodně často nás navštěvovala moje třináctiletá neteř Adéla. Chtěla si hrát se Sofií a vozit ji v kočárku. Moc mi tím pomáhala, měla jsem alespoň čas na úklid nebo pro sebe.

Nevěděla jsem, že to je tajné

Jsem povoláním fotografka, takže jsem fotila Sofii a chtěla si rozjet kariéru i tady. Nikdo mě tu neznal, takže to bylo těžší. Jednoho dne jsem ukazovala Adélce svoje fotky na Instagramu. Moc se jí ta sociální síť líbila, a tak si založila profil a sledovaly jsme se navzájem. Když jí bylo čtrnáct, viděla jsem, že tam má fotky s nějakým klukem a dávali si pusu. Vůbec jsem to neřešila.

Až když se se mnou bavila švagrová a zmínila, že se Adélka zhoršila ve škole, podotkla jsem jen, jestli to nemůže být tím novým klukem. Nemyslela jsem to zle. Ale švagrová si to hned s Adélou vyřídila a kluka jí zakázala.

Nenáviděla mě

V tu chvíli mě Adéla začala nenávidět. Omluvila jsem se jí, že jsem neměla v plánu jí ublížit. Ale když to bylo tajemství, proč to dávala na Instagram? Odsekla mi, že měla soukromý profil a maže si mě. Už jsem z jejího života nic neviděla a přestala k nám chodit. Když přišli jako celá rodina na návštěvu, tak dělala jakoby nic. To už byla v deváté třídě a já ji poprosila, jestli by domluvila ve škole, že bych je nafotila na konci školního roku. Souhlasila a řekla, že to domluví. Byla jsem nadšená, že se mi konečně rozjede focení.

Jenže pak přišla s tím, že se to zrušilo. Tak jsem jí poprosila, jestli by dala spolužákům můj letáček, aby ho ukázali rodičům. Ale ona se na mě podívala a řekla: „Nevím, proč bych to měla dělat, když jsi mě podrazila,“ a odešla. Koukala jsem na ni jak blázen a sváděla to na pubertu.

Ničí mi pověst

Oslovovala jsem maminky z okolí a nabízela své služby. Některé odepsaly, že se mi ozvou. Ale jedna napsala, že o mně neslyšela dobré věci, takže bohužel. Vůbec jsem nechápala, o čem mluví. A pak psala jiná paní, že nemám dobré doporučení a přidalo se ještě pár dalších. Jedna mi prozradila, že její dcera chodí s Adélou do třídy a ta jí o mně navykládala šílené věci. Prý piji, o dceru se nestarám, s manželem se budeme rozvádět, protože mám milence, a navíc nedodávám fotky včas. Byla jsem v šoku. Samé lži.

Šla jsem ihned k Adéle domů a řekla jí všechno před jejími rodiči. Jenže ona lhala, že nic takového neříkala a spolužačka ji pochopila špatně. Vykládají se o mně lži a klientů mám málo. Možná navrhnu Robertovi, abychom se odstěhovali zpátky.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články