Renata (29): Přítel mě opustil, protože jsem přibrala. Rozhodla jsem se mu pomstít

Renata (29): Přítel mě opustil, protože jsem přibrala. Rozhodla jsem se mu pomstít

Renata potkala svého bývalého přítele Milana v baru. Po roce chození ale nabrala kvůli antikoncepci pár kilo navíc a Milan ji kvůli tomu opustil. Rozhodla se proto, že mu to vrátí i s úroky. Přečtěte si její příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 25. 05. 2020 11:00

Milana jsem potkala, když byl v klubu u baru s přáteli a já se s ním dala do řeči. Byl to sympaťák a domluvili jsme se, že spolu půjdeme na rande. Pěkně jsem oblékla a on ze mě nemohl spustit oči. Říkal, jak jsem krásná a mám dokonalou postavu. A tu jsem opravdu měla.

Začali jsme spolu chodit, v té době jsem nepoužívala žádnou antikoncepci, nechávala jsem ochranu na něm. Jemu to ale nebylo příjemné, takže když jsem po dvou měsících usoudila, že náš vztah funguje a důvěřuji mu, šla jsem si ke svému doktorovi pro antikoncepci. Milan byl rád, přeci jen to bylo příjemnější.

Začala jsem trochu kynout

Jenže za nějakou dobu jsem si všimla, že začínám přibírat. Milan říkal, že nic nevidí, ale já začala mít velké chutě a byla jsem oteklejší. Nejdřív jsem si myslela, že snad antikoncepce selhala a já jsem těhotná, ale nebyla to pravda. „Asi jsi se mnou spokojená, tak ses přestala hlídat,“ smál se Milan a dodal, že se mu líbím a nic by neměnil. Milovala jsem ho.

Za necelý rok jsem ale nabrala skoro deset kilogramů. Milan se mnou v tu dobu spal stále méně a já se ani nedivím, neměla jsem vůbec chuť na sex. Rozhodla jsem se, že začnu cvičit, ale vydržela jsem to třikrát a skončila jsem.

Napsal mi je smsku

Jednoho dne mi poslal zprávu, že už se mnou nechce být. Prý si se mnou nerozumí. Vůbec jsem nevěděla, proč to dělá. Vždyť mě miloval. Nakonec z něj vylezlo, že jsem strašně přibrala a nepřitahuji ho. Prý se za mě tak styděl, že mě ani mezi přátele nebral. Bylo to ponižující.

Kamarádka mi řekla, že je možnost, že za moji váhu můžou prášky. Díky hormonům jsem měla větší chutě a zadržovala vodu v těle. Okamžitě jsem je vysadila a začala tvrdě makat. Najala jsem si trenéra a upravila stravu. Prvních pět kilo šlo snadno, zbytek byl vydřený. Ale já měla plán.

Vytřela jsem mu zrak

Trvalo mi to rok. Po roce jsem to byla zase já a troufám si říct, že jsem vypadala ještě lépe. Jednou večer jsem se oblékla, jak nejlépe jsem uměla a vyrazila do toho známého klubu. Věděla jsem, že první sobotu v měsíci tam Milan chodí. Šla jsem k baru a objednala si drink. Každý se na mě koukal. A během chvíle si mě všiml i Milan. Byl ze mě úplně paf. Bavila jsem se s ním jakoby nic a on se se mnou druhý den chtěl vidět. Dala jsem si s ním schůzku v kavárně a naoko se překvapeně ptala, co tak důležitého potřebuje.

Chtěl mě zpátky. Za každou cenu. Byla jsem zase krásná a on se prý zachoval hrozně. Nepřestal mě milovat. Prostě řečičky. A v tom přišla moje chvíle. Do kavárny vešel můj trenér, se kterým jsem se domluvila, v tričku, ve kterém mu vynikly svaly a předstíral, že je můj přítel a jde si mě vyzvednout. Bylo to dokonalé. Milan koukal jak blázen. A já odkráčela ruku v ruce se svým svalovcem. Vím, že to zní puberťácky. Ale chtěla jsem mu dát lekci, že posuzovat lidi podle postavy se nedělá.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články