Vašek (32): Nemohu se dívat s partnerkou na žádný film, nesmyslně žárlí na všechny herečky

Vašek (32): Nemohu se dívat s partnerkou na žádný film, nesmyslně žárlí na všechny herečky

Vašek je milovník filmů, takže když pozval Lenku na rande, návštěva kina byla jasná volba. Těšil se, že si spolu budou dělat filmové večery, jenže se ukázalo, že Lenka má velký problém se žárlivostí a každý film mu znechutila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 02. 07. 2020 08:00

Nikdy jsem nebyl moc dobrý sportovec, nechodil jsem na večírky, ani jsem se neuměl seznamovat. Jediné, co mě bavilo, byly filmy. Máma se mnou už odmala koukala na filmy a místo do zoo mě brávala do kina, a to mi vydrželo dodnes.

Mám rád filmy jakéhokoliv žánru, podívám se s chutí na dobrou komedii i na sci-fi o mimozemšťanech. Zaregistroval jsem se na filmový portál a rozebíral s cizími lidmi jednotlivé filmy. Velmi mě zaujala svým názorem Lenka, a nakonec jsme si psali soukromě, až jsem se osmělil a navrhl jí, že bychom mohli do kina.

Slibný začátek

Já koupil lístky a Lenka se nabídla, že nám vezme pití a popcorn. Bylo to super, ani jsem nebyl nervózní, protože jsme šli rovnou na film a po jeho skončení tak aspoň měli téma k hovoru. Do kina jsme chodili jednou týdně a často se dívali na něco u mě doma. Byl jsem z ní tak nadšený, že jsem jí po dvou měsících řekl, aby se ke mně přestěhovala. Přiznávám, že jsem filmy trochu posedlý, každý den koukám alespoň na jeden, ale Lenku to tak často nebavilo. Chtěla chodit ven nebo se bavit s přáteli, ale mně to přišlo jako ztráta času.

Jenže čím víc jsem Lenku lákal na filmy, tím víc jí to začalo vadit. „Prosím tě, ty už jsi posedlej, není normální, aby ses tak často díval,“ řekla a já se šel dívat sám. Ona přišla uprostřed filmu do pokoje, zrovna když tam byla asi třísekundová milostná scéna. A jízlivě poznamenala: „Jo tak proto se díváš!“ Nechápal jsem, o co jí jde. Jenže ona od té doby měla takové poznámky pořád.

Je jiná, než jsem myslel

Když se někde herečka obnažila, řekla, ať se nekoukám nebo ať to přeskočím. Pak mě osočila, že jsem do jiné herečky zamilovaný. Vybral jsem tedy další film, ale tam jí také nějaká vadila. Nechal jsem nakonec výběr na ní, jenže všude byla alespoň vedlejší ženská role a Lenka mi to zase omlátila o hlavu. Podle ní si s každou představuji, že s ní něco mám. Je jedno, jestli je to horor, akční nebo komedie, je už alergická na všechny ženy.

Jednoho dne za mnou přišla, že bude ve městě nějaký festival jídla a já si to u ní nechtěl rozházet, tak jsem souhlasil, že půjdeme. Na cestě tam jsem poznamenal, že příjemný film o jídle, který by se jí mohl líbit, je „Jíst, meditovat, milovat“, ale seřvala na mě na dvě doby: „No bodejť, když tam hraje ta tvoje prostitutka z Pretty woman“. Neměl jsem už na to nervy. Otočil jsem se a šel pryč. Doma jsem jí řekl, že na prvním rande jsem si myslel, že je stejný fanda jako já a rozhodně se kvůli ní měnit nebudu. Pořád sice bydlí u mě, ale na filmy se dívám sám, toto mít happy end určitě nebude.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články