Tomáš (29): Manželka se zamilovala do kolotočáře. Ze dne na den mě chtěla opustit

Tomáš (29): Manželka se zamilovala do kolotočáře. Ze dne na den mě chtěla opustit

Tomáš má manželku Lenku, která je jeho veliká láska. Rozhodl se s ní zůstat celý život, a to i poté, co mu jednoho dne oznámila, že od něj odchází za někým jiným. Přečtěte si jeho příběh.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 06. 2020 13:00

S Lenkou jsme se poznali na škole a chodili jsme spolu. Byla to moje velká láska a věděl jsem už od prvního dne, že si ji vezmu za ženu. Ve dvaceti letech jsem ji požádal o ruku a nejdříve jsme bydleli u našich, poté jsme si našli menší byt.

Měli jsme harmonické manželství, ale po čase Lenka zatoužila po dítěti. Snažili jsme se skoro každý den, ale marně. Doktor nám řekl, že jsme oba úplně zdraví a zkrátka musíme zkoušet a zkoušet. Lenka už z toho začala být frustrovaná, skoro mi až vyčítala, že to je moje chyba. Měla slzy v očích, kdykoliv viděla nějakou maminku s kočárkem.

Hádali jsme se

Dost často jsme se kvůli tomu hádali a ona nemluvila prakticky o ničem jiném než o dítěti. Chápal jsem, že ji to mrzí, ale čím víc se na to upínala, tím víc jsem byl ve stresu. Milování už byla jen povinnost. Snažil jsem se ji rozptylovat výlety a zážitky. Každoročně k nám do městečka přijížděla pouť, a tak jsem si řekl, že se půjdeme podívat a trochu si zablbneme. Lence se to líbilo, šli jsme na různé kolotoče a když si odskočila na toaletu, chtěl jsem ji překvapit a vystřelit jí růži, jako tenkrát na škole.

Byl to špatný nápad

Lenka se ale nevracela, tak jsem ji hledal. Nakonec jsem ji našel, jak se baví s nějakým tmavším chlápkem z jedné šílené atrakce. Prosila mě, abych šel s ní. Ale na takové jízdy jsem neměl žaludek, tak se urazila a odešla. Druhý den žadonila, abychom šli zase na pouť, moc se mi nechtělo, ale šel jsem. Nebavilo mě obrážet ty samé věci, a tak jsem si po hodině sedl a řekl, že počkám na lavičce.

Lenka dlouho nešla a já ji zase našel, jak se baví s tím chlápkem. Flirtovali spolu a já ji odtáhl pryč. Cestou domů jsme se strašně pohádali a ona se vrátila zpátky. Já jsem za ní odmítal běhat jako poskok, tak jsem šel naštvaně domů.

Pořád ji miluji

Když přišla, šla hned spát. Druhý den mi oznámila, že se zamilovala a opustí mě. Prý se bavila celý večer s tím chlápkem, který jí nakukal, že je z Maroka a bude bydlet u nás ve městě. Říkal jsem jí, že přece nezahodí náš vztah kvůli cizímu chlapovi. Ale byla rozhodnutá mě opustit. Šla ven a mně bylo jasné, za kým jde. Naštval jsem se a šel jsem na tu pouť, kde jsem je viděl, jak se líbali.

Ona jím byla úplně zblblá. Doma si balila věci a nechtěla se mnou vůbec mluvit. Za pár hodin přišla celá ubrečená. Pouť odjela a nikdo nikde. Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo ji vyhodit. Zklamalo mě, jak se zachovala, ale měl jsem ji zase zpátky doma a ona brečela, že byla hloupá a zatemnil se jí mozek. Hodně dlouho to mezi námi bylo špatné, ale teď už jsme zase na dobré cestě a rozhodl jsem se jí to nepřipomínat. V milování na mě už netlačí a buď miminko přijde nebo ne. Ale poutě má už zakázané.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články