Ema (35): Trestám svého partnera. Mám s ním sex pouze za odměnu a funguje to pět let

Ema (35): Trestám svého partnera. Mám s ním sex pouze za odměnu a funguje to pět let

Ema žije se svým partnerem skoro deset let. Když se hádali, protože se jí něco nelíbilo, nikdy se nehodlal změnit a napravit věci, které jí vadily. Jednoho dne si řekla dost. Posledních pět let mu tak dopřává milování pouze za odměnu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 05. 2020 16:30

Daniela jsem potkala, když mi bylo dvacet pět. Už tehdy jsem cítila, že mi tikají biologické hodiny a jakmile jsme spolu začali chodit, toužila jsem mít dítě právě s ním. Přestože byl o dva roky starší, necítil se ještě na to, a tak jsme dva roky byli jen sami dva a potom jsem konečně otěhotněla.

Když se nám narodil syn, Dan byl moc rád a snažil se mi pomáhat s výchovou. To ale vydrželo zhruba půl roku. Pak se začal vymlouvat, že je unavený z práce, nebo naopak, že musí ještě do kanceláře. Každý pátek chodil do hospody, i kdyby trakaře padaly a doma mi samozřejmě vůbec nepomáhal.

Přestal mě vnímat

Začala jsem kvůli tomu být hodně nepříjemná, ale on mě nevnímal a dožadoval se pravidelného sexu. Nezajímalo ho, že jsem rozzlobená, nebo uražená, odbyl mě jen slovem promiň a myslel si, že je to za mnou. Hodně mě to trápilo. Nechtěla jsem, aby začal chodit za jinými, ale potřebovala jsem trochu ohledu vůči mým citům a ne být jen hračka pro jeho uspokojení.

Takhle to šlo docela dlouhou dobu, až jsem si na své třicáté narozeniny řekla A dost! Už jsem toho měla plné zuby a poprvé v životě jsem mu milování odmítla. Dan byl ale neúprosný a dožadoval se odpovědi, proč nechci. Sex potřeboval a se mnou se mu to vždycky líbilo. A já mu řekla, že jsem celý den na nohou a musím ještě uklidit. Nebyla to pravda, ale on by pravý důvod nepochopil.

Začalo to fungovat

Jenže Dan mě překvapil. Okamžitě se zvedl, šel dát nádobí do myčky a uklidil obývák. Pobaveně jsem ho pozorovala a jak to dodělal, pomilovali jsme se. A tak jsem si řekla, že to příště zkusím zase. Jednou jsem se vymluvila na ztuhlé tělo a on mě hned namasíroval. Pak jsem se zlobila, že ještě neopravil vrzající dveře a až to udělá, tak budiž. Žasla jsem, jak mám hned to, co chci. A on vlastně také. Akorát, že několik let to měl zadarmo.

Dělám si seznam

Kdybych ho poprosila, jestli mi neudělá masáž jen tak, nedočkala bych se. Ale takto jsme z toho oba profitovali. Jednou se ale sekl, že nemá náladu něco opravovat, ale já vytrvala. Čekala jsem tři dny, ale nakonec udělal to, oč jsem žádala. Odměna samozřejmě byla. Brzy pochopil, že když dostojí svým slibům, já budu na oplátku plnit ty svoje.

Udělala jsem si seznam věcí, které jsem chtěla mít hotové, nebo mu naznačila, že když pohlídá malého a já budu mít chvíli pro sebe, tak budu mít více energie večer. Pak jsem se snažila změnit i jeho povahu. Odmítla jsem ho, protože mi bylo smutno, že si ani neposlechl, jaký jsem měla den. Nakonec jsme si spolu povídali přes hodinu, smáli se a já byla šťastná. Dokonce si od té doby povídáme víc a víc, aniž by z toho něco bylo. Chtěla jsem mu tím připomenout, jak jsme se měli hezky a že to může být jako dřív.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články