Tereza (46): Hluboce miluji dva muže. Jsem s oběma šťastná a zároveň mě to ničí

Tereza (46): Hluboce miluji dva muže. Jsem s oběma šťastná a zároveň mě to ničí

Láska je pro mnohé lidi ta nejdůležitější věc na světě. Tereza zažívá takový pocit se dvěma muži a nedokáže bez nich žít. Oba miluje stejně a dávají jí pocit štěstí, jenže zároveň ví, že to takto dlouho trvat nemůže. Přečtěte si příběh, se kterým se nám svěřila.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 29. 06. 2020 15:00

Jsem šťastně vdaná za svého Patrika, se kterým budeme mít brzy dvacáté páté výročí od seznámení. Rok od našeho prvního rande jsem otěhotněla a máme spolu syna Eliáše. Pak jsme se vzali a já mu opravdu nemám co vytknout. Pořád se milujeme, jsme jako nejlepší přátelé, v posteli nám to klape a máme společné zájmy. Eliáš už se dávno odstěhoval a má svůj život.

Před dvěma lety se u nás v práci měnilo vedení a k nám nastoupil nový muž. Se všemi si podal ruku a pak se zastavil i u mě a řekl: „Michal. Moc mě těší.“ Upoutal mě jeho hluboký hlas. V práci jsem měla spoustu mužských kolegů a nikdy jsem se ani o jednoho nezajímala, ale Michal byl úplně něco jiného.

Začala jsem to já

Pracovali jsme společně na jednom důležitém projektu a hořel nám termín. Pár z nás zůstalo v práci déle a postupně už jsme zbyli jen my dva. Večer jsem si uvědomila, že jsem za celý den skoro nejedla a bylo mi trochu slabo. Šli jsme spolu do jídelny, abychom si udělali kávu a mně se zničehonic udělalo mdlo a zapotácela jsem se.

Michal mě pohotově chytl zezadu, a jak jsme se k sobě přitiskli, rozbušilo se mi strašně srdce, jeho vůně byla pronikavá. Otočila jsem se na něj a začala ho líbat. Měla jsem smíšené pocity. Nepotřebovala jsem žádného milence, doma bylo všechno v naprostém pořádku, občas jsme se sice neshodli, ale nebývalo to nic zásadního. Jenže Michal byl prostě jiný. V čem byl Patrik flegmatický, v tom byl Michal akční a naopak. Bavily mě obě verze mých mužů.

Potřebuji je oba

Michal o mém manželovi věděl a nechtěl mi dělat žádné problémy. Nikdy jsem u něj nebyla přes noc, scházeli jsme se většinou ještě před prací nebo po ní. Párkrát jsme si vzali volno na celé dopoledne a byli u něj doma, ale nikdy přes noc. Nešlo mi jen o sex, cítila jsem se s ním dobře, ale s Patrikem také. Až mi po roce Michal řekl, že mě miluje a já to cítila stejně. Jenže miluji oba a on to ví. Jediný, kdo nic netuší, je Patrik.

Cítím se naplněná energií, v práci odvádím ještě lepší výkony a s Patrikem jsem spát nepřestala. Potřebuji je oba a nemůžu bez nich žít a vybrat si nedokážu. Podobné věci jsem vždy odsuzovala, dokud jsem to sama nezažila. Jen mě často přepadne smutek a obava, že to celé praskne a všechno se mi rozpadne. Zvažuji proto, že si s Patrikem promluvím a seznámím ho s Michalem. Možná, že pochopí, že mohu milovat dva muže najednou a nedělám to proto, že bych s ním nebyla šťastná. Jen jsem prostě takto šťastnější.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články