Jiří (30): Partnerka si myslí, že muži v posteli předstírat nemohou. Já to dělám už čtyři měsíce

Jiří (30): Partnerka si myslí, že muži v posteli předstírat nemohou. Já to dělám už čtyři měsíce

Jirka má partnerku, která je mladší než on a touží po miminku. S tím má Jirka trochu problém, a protože Eliška ne nebere jako odpověď, začal ji v posteli balamutit. A to velice bizarním způsobem.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 14. 02. 2021 18:00

Eliška začala v dubnu loňského roku vykřikovat, že by chtěla miminko. Vzhledem k tomu, že je o sedm let mladší, nebral jsem to vážně. Já sám se na dítě ještě necítím, ale ji to od té doby nepustilo.

Na mě je ještě brzo

První měsíce jsem se jí snažil trpělivě vysvětlit, že jsme oba mladí, že bych si chtěl ještě užívat života, ale na to měla pořád stejnou odpověď: „I s dítětem se dá přece žít.“ Pak bylo léto, to o tom tolik nemluvila a já jsem se radoval, že ji to přešlo, jenže na podzim s tím začala zase, a to pořádně.

Kývl jsem jí na to

Nebyl den, kdy by o tom nemluvila, a mně bylo jasné, že jí ta karanténa vlezla na mozek, protože se nemůže nikam chodit, tak se nudí a vymýšlí blbosti. Z donucení jsem jí nakonec na ten nápad kývl a ona se těšila, že se začneme snažit.

Já si myslel, že si alespoň užiju trochu víc sexu než obvykle, ale chyba lávky. Eliška se chtěla milovat pouze, když měla ovulaci. „Dělej, teď mám dobrou teplotu,“ zavelela a já jsem se pustil do díla. Jenže její hloupé narážky během sexu mě otrávily.

„Seš si jistej, že z toho bude miminko?“ ptala se mě, když jsem se v ní pohyboval. Neodpovídal jsem jí a představoval jsem si v duchu postelovou scénu z porna. „Nejlepší by byla holčička. Až pak chlapeček,“ mlela pořád o tom samém, až jsem se prohnul v zádech, že jí něco řeknu, a vtom jsem chytl křeč a zakřičel jsem. „?“ zeptala se v úžasu a já jsem tenkrát bez přemýšlení řekl: „Už...“ A slezl jsem z ní, stejně jsem měl po náladě.

Nejbizarnější věc, co jsem kdy viděl

Do téhle chvíle jsem si myslel, že je Eliška trochu chytřejší, ale to, co předváděla po sexu, jsem nečekal. Okamžitě zvedla nohy a trochu zadek, aby zvýšila pravděpodobnost otěhotnění. Ťukal jsem si na čelo, ale došlo mi, že to je pro mě vlastně dobrá strategie. Když se asi po půl hodině zvedla, utíkala na záchod. „Udělal ses do mě? Nic ze mě nejde,“ řekla, když se vrátila.

„A kolik toho čekáš? Půl litru? Něco z tebe ukáplo cestou, to už jsem setřel. Zbytek se třeba uchytil, co ty víš,“ zalhal jsem a dal jsem pěsti k sobě, že nám držím palce. Moc jsem tomu nevěřil, ale ona mi to opravdu zbaštila. „To je pravda, mám skoro pocit, že to cítím.“

Když jsme se o pár dní později bavili o sexu a různých příhodách, musel jsem se v duchu smát, když Eliška říkala, jak s bývalým předstírala orgasmus a že je tak ráda, že tohle chlapi neumí. Já to teď praktikuji pokaždé, ale donekonečna to asi nepůjde.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články