Milada (29): V ložnici musím neustále předstírat. Je to vyčerpávající, ale nechci, aby se partner urazil

sexy žena
Zdroj: Pixabay.com

Milada chodí se svým přítelem teprve pár měsíců, ale už od začátku musí v posteli předstírat. Když se snažila naznačit, že by jí to vyhovovalo jinak, urazil se, a tak od té doby předstírá, aby neměl malé sebevědomí, a marně přemýšlí, jak z toho bludného kruhu ven.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 06. 07. 2020 16:30

Adama jsem poznala v práci. Dlouho jsme po sobě pomrkávali a později došlo na každodenní psaní a následně i erotické zprávy. Bránila jsem se tomu zuby nehty, protože jsem nechtěla mít vztah s nikým z práce, jenže Adam byl v mnoha směrech bezvadný, takže nakonec jsem se tomu podvolila a domluvili jsme si rande.

Nervozita udělala své

Všechno bylo super, měli jsme hodně společného, ale jak jsme dorazili k němu do bytu, bylo vidět, že značně znervózněl. Přitom ve zprávách působil tak sebejistě, jenže najednou si musel dát jednoho panáka, druhého, až jsem znejistěla i já.

Začátek byl trochu krkolomný, při prvním polibku jsme do sebe narazili zuby a já se zasmála, abych to odlehčila, přitom mi bylo trapně. V tu chvíli jsem si řekla, že se musím sakra snažit, abych ho nezklamala, takže jsem se pustila do akce a snažila se vzpomenout, co všechno dělávají herečky ve filmech pro dospělé. Myslím, že jsem byla dost přesvědčivá, protože Adam byl spokojený. Cítila jsem trochu výčitky, ale stálo mi to za to, aby si nemyslel, že ve zprávách píšu něco a realita je jiná.

Můžu si za to sama

Jenže od té doby si Adam myslel, že jsem vzrušivá z každého doteku, i když se dotýká na úplně blbém místě. Snažila jsem se ho nenápadně popostrčit jiným směrem, ale řekl, že minule se mi to takhle líbilo, přece. Nemohla jsem jinak než souhlasit, zavařila jsem si to sama. Od té doby jsem to pokaždé předstírala a Adam to měl prakticky bez práce.

Když jsme jeden večer popíjeli, řekla jsem mu, že bych chtěla trochu pozměnit techniku, protože mi určité věci nesedí a mileráda mu ukážu, co mám na mysli. Ujistila jsem ho, že doteď se mi to líbilo, jen bych to ráda malinko jinak. Adam se moc netvářil, ale zkusil to, jenže mně to samozřejmě místo obvyklých hraných pár vteřin trvalo déle, a to ho odradilo. Prý je to nesmysl a vrátíme se k tomu, co funguje. Je to moje chyba, nemůžu mu teď říct, že jsem to hrála, abych mu nezkazila radost, tutově by se se mnou rozešel, protože jsem ho vodila za nos. Jenže teď nevím, jak z toho ven.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články