Bořek (30): Při milování musí být úplná tma, jinak přítelkyně šílí. Ještě jsem ji neviděl bez oblečení

Bořek (30): Při milování musí být úplná tma, jinak přítelkyně šílí. Ještě jsem ji neviděl bez oblečení

Jsou ženy, které dávají přednost milování hned po ránu, a jsou takové, které to mají raději večer, kdy je příjemnější tlumené světlo. Bořek má přítelkyni, která ovšem vyžaduje naprostou tmu, při které není vidět absolutně nic. Ze začátku to Bořek toleroval, ale teď mu to jde dost na nervy.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 01. 07. 2020 16:30

Moje přítelkyně Katka je nádherná ženská. Je o tři roky mladší, má perfektní postavu, krásný obličej, ale problém je v tom, že si nevěří. Tedy jen co se milování týče. Normálně chodí pěkně oblékaná a nosí i upnuté oblečení, ale jakmile jdeme na věc, musí být naprostá tma. Vadí mi to, protože jsem požitkář a rád se dívám.

Toleroval jsem to

Když jsme spolu poprvé trávili noc a schylovalo se k tomu, požádala mě, abych zhasl. Já to udělal a rozsvítil jsem jen malou lampičku, abych viděl, kde je vůbec postel a Katka, jenže jí se pořád zdálo, že je tam moc světla, a tak jsem musel zhasnout úplně. Tenkrát jsem nechtěl dělat problémy a těšil se, že se pomilujeme, takže jsem to toleroval. Později už jsem chtěl znát důvod, proč musí mít pokaždé tmu, a ona říkala, že se zkrátka stydí, nechce, abych ji u toho viděl apod.

Marně jsem jí domlouval, že je krásná a úžasně sexy, ale nedala si říct. Vtipkoval jsem, že jediný, kdo by se z nás dvou měl stydět, jsem já, protože nemám tělo samý sval, ale nebudu přeci kvůli tomu zhasínat, ale Katka říkala, že se možná časem uvolní víc.

Nebaví mě to

Budeme spolu už rok a spíme spolu tak třikrát týdně, ale vlastně jsem ji ještě nikdy neviděl nahou. Je to absurdní a nebaví mě to, její tělo znám akorát na omak a je naprosto v pořádku, a i kdyby nebylo, tak bych to neřešil. Mám ji rád takovou, jaká je. Takže když jsme se jednou milovali, zašmátral jsem nenápadně rukou k nočnímu stolku a rozsvítil.

Katka se příšerně lekla, naštvaně utekla a tím naše milování skončilo. Když utíkala, tak jsem ji trochu zahlédl a vykřikl na ní, ať se vrátí, že vypadá fantasticky, ale ona se mnou kvůli tomu dlouho nemluvila. Takže nakonec jsem opět svolil k tomu, že lepší sex poslepu než žádný. Hrozně mě to štve, kolikrát jsem se s ní chtěl milovat přes den nebo na výletě, v autě, kdekoliv, kdy jsem na ní měl chuť, ale kvůli jejímu neviditelnému problému mám dost omezené možnosti.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články