Markéta (28): Chtěli jsme zkusit nějaké afrodiziakum, tak jsme zašli na ústřice. Takový večer jsem nečekala

sexy blond žena
Zdroj: Unsplash.com

Někdo má rád klidné milování a jiný zase experimentuje a hledá nové způsoby, jak si okořenit milostný život. Markéta chtěla už dlouho vyzkoušet s Karlem nějaké afrodiziakum a napadlo ji, že by si zašli na ústřice. Jaký to mělo účinek, si můžete přečíst v jejím příběhu.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 23. 06. 2020 16:30

Můj vztah s Karlem nebyl založený na sexu, i když jsme spolu spali už na prvním rande. Měli jsme si i co říct a oba jsme měli psa, takže jsme je spolu chodili i venčit. Asi po třech měsících mi připadalo, že se z našeho milování vytrácí vášeň, a tak jsme zkusili nějaké erotické pomůcky a na čas jsme měli o zábavu postaráno.

Pořád jsem něco vymýšlela

Jenže Karlovi to časem zevšednělo a vrátil se zase ke klasice. Já jsem tenkrát navrhla, že bychom to mohli zkusit na nějakém netradičním místě. Jako první jsme zkusili auto, pak jsme zašli i do lesa a jednou jsme to dělali dokonce potmě na balkóně. Bylo to bezvadné a dobrodružné.

Ale po půl roce mi už docházely nápady, a tak jsem četla různé rady a inspirace na internetu. Narazila jsem na stránku, kde se psalo o jídle, které působí jako afrodiziakum, a já to hodlala vyzkoušet. Našla jsem restauraci, kde podávají ústřice a zamluvila nám stůl. Karel vůbec nevěděl, co mám v plánu, takže když jsem tajemně řekla, že objednám jídlo za něj, ať mi věří, byl docela překvapený, když nám číšník donesl ústřice. Nikdy v životě jsme je nejedli. Chutnalo to příšerně, tak jsem si to pokapala citronem a vyklopila do sebe celý talíř. Karel zvládl dvě, víc už nedal a objednal si maso.

Opravdu nečekaný zážitek

Nevěděla jsem, za jak dlouho to bude účinkovat, takže jsem ho popohnala, ať to rychle sní, abychom mohli jít domů. Prozradila jsem mu, že to je známé afrodiziakum a čeká nás skvělý zážitek, takže rychle dojel a spěchali jsme domů. Měla jsem pocit, že to začíná fungovat, byl to takový zvláštní pocit. Karel si lehl na postel a já na něj vyskočila, když jsem začala zrychlovat, najednou se mi z toho rychlého pohybu udělalo zle a já začala zvracet přímo na něj.

Nedalo se to zastavit a Karel mě ze sebe shodil a začal příšerně nadávat. Strašně to zapáchalo a bylo to nejen na něm, ale i na posteli. Když jsem se z toho vzpamatovala, už byl ve sprše a já si šla opláchnout obličej. Ani jeden jsme nevěděli, jestli se máme smát, nebo být naštvaní. Nakonec Karel prohodil: „Takže skvělý zážitek, jo? To jsi měla teda pravdu“ a rozchechtali jsme se na celé kolo. Na nějaký čas jsem si dala s experimentováním pokoj a ústřice už nechci nikdy vidět.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články