Eliška (29): Přítel mě už nechce svádět a ani nečeká, až budu připravená. Minule to ale přehnal

Eliška (29): Přítel mě už nechce svádět a ani nečeká, až budu připravená. Minule to ale přehnal

Když se Eliška seznámila se svým přítelem Martinem, zamilovali se do sebe na první pohled a první týdny to mezi nimi hodně jiskřilo. Jakmile spolu začali bydlet, změnila se nejen dynamika jejich vztahu, ale i Martinovo chování. Elišku to dohání k šílenství.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 17. 06. 2020 16:30

Martina jsem potkala v létě u přehrady, kde jsme s kamarádkou hrály volejbal. On seděl se svými přáteli kousek od nás, a když je kamarádka poprosila, aby se k nám přidali, okamžitě mi padl do oka. Po hře jsme si šli všichni dát pivo a bavili se dlouho do večera. Martin byl prostě super.

Neustále jsme si jeden druhého dobírali a špičkovali se, ale bylo jasné, že to je takové laškování. Druhý den jsme šli spolu na rande a byla ruka v rukávě. Zbytek léta jsme trávili spolu a nemohli se jeden druhého nabažit. To dobírání nám vydrželo i poté a kamarádi se smáli, že jsme správná dvojka.

Bydlení náš vztah změnilo

Když jsem mu po pár měsících řekla, že by se mnou mohl bydlet, byl pro. Společné bydlení bylo báječné, ale vydrželo to tak první měsíc. Pak se to mezi námi začalo hodně rychle měnit. Myslela jsem, že nás to ještě víc sblíží, ale Martin zlenivěl, už se vůbec nesnažil, a když jsem kolem něj schválně prošla nahá, ani nezvedl zrak.

Nejdřív jsem ho zkoušela různě navnadit, ale bylo to takové nijaké. Po čase jsem to už vzdala. Měla jsem pocit, že spolu žijeme jako manželé po dvaceti letech. Já jsem se vždycky potřebovala před milováním trochu mazlit, abych byla připravená a nebolelo mě to. Ale na to Martin jaksi zapomínal a vlastně ho to pak ani nezajímalo.

To už přehnal

Přes den jsme si dali pusu maximálně dvakrát, líbání už se také nekonalo a večer, když jsme spolu kouřili na balkoně, tak se pokaždé suše zeptal: „Bude dneska sex?“ Přišlo mi to takové smutné, chyběla mi ta jiskra. Protože jsem to ale mezi námi chtěla zlepšit, vždycky jsem souhlasila. Jenže on šel rovnou na věc a já musela rychle sáhnout po kokosovém oleji, protože těch pár vteřin před milováním mi rozhodně nestačilo. On se po skončení otočil a usnul.

Jednou večer se opět klasicky zeptal, jestli něco bude. Šla jsem do ložnice a zjistila, že už mi olej došel, tak jsem mu naznačila, že budu potřebovat jeho pomoc. „Beze všeho,“ řekl a já se uvelebila na postel a těšila se, že se konečně dočkám milování se vším všudy. Místo toho na mě Martin plivl a šel na věc. Zhnuseně jsem ho od sebe odstrčila a řekla mu, že místo toho, aby se mi pár minut věnoval, tak na mě plive?! Nevím, co se s námi stalo, ale očividně nám společné bydlení nesvědčí. Nedovedu si představit, že bych s ním toto zažívala do konce života.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články