Alena (29): Přistihla jsem partnera s jeho matkou v podivné situaci. Je možné, že spolu něco mají?

Alena (29): Přistihla jsem partnera s jeho matkou v podivné situaci. Je možné, že spolu něco mají?

Dobrý vztah s rodiči je velice důležitý a Alena byla ráda, že její partner s nimi vychází a se svou mámou si moc rozumí. Jenže jednoho dne je přistihla v dost podivné situaci a od té doby si myslí, že to není normální a ti dva spolu něco mají.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 15. 06. 2020 15:00

Davida jsem potkala v práci a zamilovala jsem se do něj na první pohled. Brzy jsme spolu začali chodit a před ostatními jsme to nijak neskrývali. Ani šéf nebyl proti, pokud to nebude mít vliv na náš pracovní výkon. Byla jsem moc spokojená a na mé narozeniny mě David požádal o ruku. Okamžitě jsme řešili společné bydlení.

Já bydlela v menší garsonce a David řekl, že to je pro nás dva moc malé. Navíc dostal od rodičů kdysi pozemek, na kterém si v budoucnu plánoval postavit dům. Myslela jsem, že bychom do té doby vydrželi u mě, ale on říkal, že postavit dům není otázka jednoho roku, ale klidně i tří, když to půjde dobře.

Jeho máma mě překvapila

A tak navrhl jako nejlepší řešení, když se dočasně přestěhuji do baráčku, ve kterém bydlel i s rodiči. Oni bydleli dole a vršek domu nevyužívali, tak jsme si to tam lehce předělali a fungovalo to. Měla jsem je ráda a jeho maminka byla jako dobrá kamarádka. David byl spokojený, že spolu vycházíme, a dokonce jsme společně plánovali věci ohledně svatby.

Jednou v létě jsem chystala jídlo na grilování a když jsem to nesla do altánu, Davidova máma ležela na lehátku a opalovala se bez vrchního dílu. Trochu mě to překvapilo, a to nejsem žádný puritán. Když se blížil David, špitla jsem na ni: „Bacha, David jde,“ ale ona se zasmála, že takové věci u nich doma nikdy neřešili. David se s ní normálně bavil a mně to bylo trochu trapné.

Myslím, že to přehání

Asi měsíc na to jsem jela do práce svým autem, abych si ještě po práci něco koupila. Přijela jsem domů a šla si umýt ruce. Jenže jakmile jsem vešla do koupelny, málem jsem omdlela. David se koupal ve vaně a jeho máma seděla vedle vany na stoličce a povídali si. Byla jsem tak v šoku, že jsem šla okamžitě pryč, ale ona na mě volala, ať se vrátím, že už půjde. Zeptala jsem se Davida, jestli mu to přijde normální. Ale nechápal, o čem mluvím. Ukázala jsem prstem konkrétně na to, co při koupání jeho máma viděla a on se zašklebil, proč z toho dělám takovou vědu.

Asi jsem začala být paranoidní, protože jsem si od té doby víc všímala, jak se spolu baví, jak ji David vždycky dá pusu nebo obejme. Jeho máma většinu času chodila bez podprsenky a mně už začalo připadat, že to snad dělá schválně. Když mi řekla, že půjdou o víkendu s Davidem k rybníku, připojila jsem se k nim. Jenže tehdy mi spadla brada potřetí. Oba si sundali oblečení a hupsli do rybníka nahatí. Já do vody nešla. Z toho, jak jí pak utíral záda, se mi chtělo křičet. V duchu jsem se strašně rozčilovala a od té doby se nemohu zbavit pocitu, že spolu něco mají.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články