Žaneta (44): Nikdy jsem nezažila románek na jednu noc. Teď už jsem připravená

sexy zralá žena
Zdroj: Freepik.com

Naše čtenářka Žaneta měla za svůj život pár vztahů a nikdy své partnery nepodvedla. Po rozvodu nabrala druhý dech, začala se věnovat věcem, které ji vždy lákaly a dostala se do fáze, kdy si alespoň jednou chtěla vyzkoušet milostné dobrodružství na jednu noc.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 06. 2020 10:00

Za svůj život jsem měla tři vztahy. Někdo by řekl, že to je moc, někomu by to připadalo málo. Já jsem byla spokojená, vždycky jsem věřila, že to bude na celý život, ale nepovedlo se to. První vztah jsem měla na střední škole, ten ovšem skončil, jakmile jsme oba odmaturovali a vydali se každý jiným směrem. Rok po maturitě jsem si našla nového přítele a byli jsme spolu pět let. Rozchod mě hodně bolel a trvalo mi dlouho, než jsem se přes něj přenesla. Pár let na to jsem potkala Miloše, a to byla největší láska, jakou jsem doposud zažila.

Věřila jsem, že to je na celý život

Měli jsme krásnou svatbu a narodil se nám syn. Byla jsem nejšťastnější žena na světě a nic mi nechybělo. Byla jsem tak šťastná, že jsem si ani nevšimla, že mi manžel začal chodit za jinou. Dozvěděla jsem se to od kamarádky a rozhodla se o něj bojovat. Miloš nic nezapíral a přísahal, že to ukončí a já mu odpustila a žili jsme spolu dál. Jenže během několika let se to opakovalo a mně už docházely síly. Nakonec jsem to nebyla já, kdo požádal o rozvod, ale Miloš. Prý jsem mu dávala tolik volnosti a odpouštěla mu jeho avantýry, že si mě přestal vážit. Koukala jsem na něj jako blázen.

Třináct let manželství se mi rozpadlo pod rukama. Dlouho jsem se z toho nemohla dostat a litovala jsem se. Nadávala jsem si, že je všechno moje vina a už jsem nikdy nechtěla žádného chlapa vidět.

Nabrala jsem druhý dech

Jezdila jsem na výlety, sportovala, nechala si ostříhat vlasy a s kamarádkou jsme si dopřály wellness víkend. Bylo to prima. Kamarádka mi řekla, že chodí na jógu a já šla na další lekci s ní. Cítila jsem se báječně, nadchlo mě to tak, že jsem absolvovala kurz instruktorky jógy a začala se tomu věnovat.

Kompletně jsem změnila svůj život a po dlouhé době jsem měla zase náladu na mužskou společnost. Ovšem trochu jinak. Už jsem nechtěla obětovat všechno, co jsem měla. Chtěla jsem si jen užít a cítit se žádoucí. Seznámila jsem se s jedním mužem, který byl o chlup mladší než já. Zkoušel mě svést typickými frázemi o tom, jak by si se mnou uměl představit budoucnost a já ho zastavila. Řekla jsem mu, že o nic takové nestojím, nemám v plánu se vázat, chci se jen sejít a pobavit se. Byl překvapený, jak jsem přímá a souhlasil. Moc jsem si to užila a abych se do toho nijak víc nezapletla, už jsem se mu neozvala. Zvedlo mi to neskutečně sebevědomí a uvažuji, že si to ještě někdy zopakuji.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články