Maruška (28): Během milování mě chtěl navnadit šroubovákem. Moji reakci ale nečekal

Maruška (28): Během milování mě chtěl navnadit šroubovákem. Moji reakci ale nečekal

Maruška chodila s Tomášem rok a myslela si, že už ho dobře zná. Když se jí ale jednoho dne otevřel víc při milostných hrátkách, nejen že celá atmosféra byla pryč, ale Maruška ho tak zesměšnila, že už nikdy na nějaké novoty neměl chuť.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 09. 06. 2020 16:30

Tomáš byl moje velká láska. Chodili jsme spolu rok a klapalo nám to. Byli jsme trochu rozdílné povahy, ale milovali jsme se. Vždycky jsem říkala, jak se doplňujeme. Já jsem romantička, on stojí nohama při zemi. Já jsem kreativní, on je spíše praktický typ. A nám to takto vyhovovalo.

V milování jsem si extra nestěžovala, ale lákalo mě zkoušet nové věci. Věděla jsem ale, že to musím před Tomášem nadhodit opatrně, aby si nemyslel, že s ním mám problém. Protože když jsem po něm třeba chtěla, aby mě při tom zkusil plácnout, nevěděl, co si o tom má myslet.

Zapojil fantazii

Když jsme se jednou večer milovali, po skončení se jako vždycky svalil vedle mě a moje potěšení jsem si musela obstarat sama, zatímco se díval. Jenže já to tentokrát chtěla zkusit jinak a poprosila ho, jestli by mi nemohl při tom říkat do ucha nějaké představy. Věci, které by mi dělal, kdyby mohl cokoliv. Bylo to pro něj těžké, nic ho nenapadlo, musela jsem mu radit, jak začít. Nakonec se chytl. Vymyslel si příběh o nás dvou, kdy já byla prostitutka a on cizinec. Pro začátek se mi to líbilo. A Tomáš pokračoval.

Nějak moc se do toho vžil

Barvitě líčil, co bych měla na sobě a pak začal popisovat moji postavu. Vžil se do toho tolik, až jsem byla překvapená. V jeho fantazii jsem měla najednou jinou barvu vlasů a obrovské poprsí. Když začala být v příběhu pořádná akce, i já se začala blížit šťastnému konci. Jenže v tom Tomáš řekl, že by použil pomůcky. Dychtivě jsem se ptala jaké, byla jsem už blízko a on s naprosto vážnou tváří odvětil, že by začal ořezanou tužkou. To jsem se trochu zarazila a zpomalila. Nebyla jsem si jistá, jestli jsem slyšela správně. Ale Tomáš pokračoval. Do druhé ruky by si vzal prý šroubovák a když chtěl předvést, kam by ho strčil, málem jsem omdlela.

Spustila jsem na něj: „Zbláznil ses?! Jakej šroubovák, jaká tužka? Jsi normální?“ měla jsem úplně po náladě. A Tomáš se strašně urazil. Začal na mě křičet, že to je moje vina, on by nikdy nic takového neříkal, kdybych ho nenutila. Proboha, ale já chtěla slyšet něco erotického. Ořezaná tužka a šroubovák ve mně rozhodně nevzbuzovaly podobné fantazie. Takže od té doby se pro jistotu držíme našeho klasického milování a já si přitom představuji raději něco sama.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články